BmOnline Norge politiske forum

 

Alt for Norge

[IMAGE] Eu charter om dødsstraff, helt nede i appendix B Death Penalty: Article 2 of Protocol No 6 to the ECHR CFR & ECHR are legally binding under Lisbon Se video av Jim Corr

EU-stort korrupt. Merk, CCCP opphørte og vips ble DDR lagt ned og opp av hatten kom det nye DDR= russe EU.

Folkeaksjonen mot Eu medlemskap Peter Ørebeck om Erna og Eu Statsministeren ingen ville ha Gro H B. Nei til fascist-ideer (NEI til EU)
Arbeiderpartiet. Ap-dokumenter. Krimeksplosjon etter EU utvidelsen Norge styres ikke av norske økonomer Nei- Dronningen Synnøve
Europaunionen Festung Europa igjen Russe EU. De ble syke etter å ha blitt med i EU Milliarder av skattepenger på avveier Eøs vortering i 1992- hvem stemte JA?
Brev fra Senterpartiet Anne E. Lahnstein Hva er MAI- avtalen? EU er konkurs Norske parti mot EU
Veterinæravtalen Salmonella/anaboler? Nå må vi ikke sovne Konspirasjon foregår bare i eventyr? Marit Arnstad og Åslaug Haga
AP ble for Eu russe-kåt Gros kgb-storhetstid over A new word order, en ny verdensordning Mot en ny verdensordning Stortinget bryter Grunnloven, sier Aarebrot
Muntre gester om russe-EU Traitors at the parlament Kommunistene Særtrykk av Norges Grunnlov
Kampen om Grunnloven er i gang Eu lover innføres i det skjulte Bilderbergermøter og Jan Petersen Tysklands gjeld øker

AP-regjeringen prøvde hele to ganger å presse oss inn i EU. Men begge gangene ble det et NEI!. Etter det siste nei, takket Gro H. B. for seg. 40 ufattelige milliarder bare forsvant, ingen vet hvor disse pengene ble av?

En hovedoppgave om EU, med detaljert info ved alle sider i saken, hva tror du konklusjonen om EU ble?

Fjern paragraf 93 i Grunnloven, fordi den ble innført av Europabevegelsens medlemmer inne på Stortinget.

Betraktninger om EU avstemningen i 1994

Det er grunn til å stille et stort spørsmålstegn ved at så mange stortingspolitikere har sviket sitt fedreland og heller ivaretar en skjult agenda, gått inn i den hemmelige gruppen på Stortinget som de fleste nordmenn ikke har viten om? DET de jobber for er RUSSLAND. Mange KGB agenter står oppført i arkivet til V. Mitrokhin. Hva synes dere og KGB JAN Einar Gerhardsen, landsfaderen? Eller KGB Steklov Jens Stoltenberg?

Europabevegelsen's hemmelige agenda på Stortinget, (stortingets kreftsvulst) har bedrevet en virksomhet i det politiske miljøet på
Stortinget siden 7. mai1969. Denne virksomheten er i følge Norges Grunnlov lovsstridig på samtilige punkter, jfr Europabevegelsens ulovlige agenda, klikk her.
Sannheten om dem er som følger: Det virker som at de er i forskjellige parti for folk flest, men det er et bedrag som foregår. Fordi hva skjedde når Bondevik i 1999 bidro med bomber over Jugoslavia?
Fantes det et eneste vedtak eller noen dokumenter om det fra folket om å gå til krig. Nei, ikke på noen måte. Dette er et "folkemord deluxe". Noen vedtak fra Stortinget? Nei. Vedtak fra FN? Nei-.

Således forstår ikke folk flest at dette er et skuespill som foregår inne på stortinget, dette ulovlige kartellet de har der- Europabevegelsen. Folk tenker i boks, akkurat slik som globalistene har ønsket seg
at det skulle bli etter statskuppet i 1940, den 10 januar. Inne på dette kartellet gjør de akkurat det motsatte av det som folket i Norge vil. Det er bare å se hva som skjedde ved EU avstemmningen i 1994.
Gav seg blanke i hva folket sa. Har vi da noe demokrati? Svaret er NEI. Vi har et perfekt diktatur.Samtlige av medlemmene i Europabevegelsen på Stortinget rammes av Straffelovens § 83, dvs opp til 21 års fengsel. Spre dette til dine venner. Mange borgere
av Norge tror ikke sine egne ører når de får servert sannheten om våre rikspolitikere og ikke minst media, dvs NRK og rikspressen.

Stortingets Kreftsvulst Det norske folk har etter Grunnlovens §§ 1 og 112 full rett til å sparke UTsamtilge representanter som har brutt Grunnloven. DEM har faktisk avitt sitt løfte og troskap til Grunnloven. Slik var det i alle fall før, men republikanerne har fjernet den eden, nå er det vel eden til Europabevegelsen som gjelder?
Derfor blir det ingen vei utenom, RIKSRETT. Erna Solberg er blitt spiselig for EU, men ikke for nordmenn!

Merk dere at EU er fascistenes eget foretak (Stalini-eu.) Europaische WiertschaftsGemeinschaft 1942 Stalin og Adolf var egentlig gode sosialister ser dere. En venstre greie. Ikke høyre nei.

Sviket mot nordmenn fortsetter, akkurat som det var før EU-valget 3. mars 1994.


Skjoldmøysagaen Synnøve Fjellbakk Taftø.

Folkeaksjonen mot EU-medlemskap fikk en sekser! WEB BLOGG om EUROPABEVEGELSENS ulovlige virksomhet på Stortinget.

Les eller skriv i gjesteboken.

Les hva Arbeiderpartiregjeringen gjorde mot Synnøve F. Taftø, som var jurist i UD. Norge fremstår som et humant land, men det er ikke sant.

Junilisten i Sverige Stopp EU! Meld Sverige ut av EU. Nei til EU i Danmark Nei til EU i Sverige Nei til EU i England

Ungdom Mot EU i Norge. Nei til EU!

Merk dere at nei til EU ikke er helhjertet i sin innsats MOT EU. De forteller oss ikke det som foregår bak gardinene på Stortinget. Hvorfor IKKE?
Hvorfor vil ikke Olaussen i Nei til EU- gå ut med Europabevegelsens ulovlige virksomhet på Stortinget?

Nei til EØS- avtalen Stem på oppropet mot EØS-avtalen.

Hva er VINN? Dere husker vel VINN som holdt foredrag på 90-tallet for EU medlemsskap?
Disse landsforræderne har nå holdt på i noen år nå "i nye klær"
og arbeider flittig for å undergrave nasjonalstatene til fordel for globalistene.Design: BmOnline,16.11.1998


BmOnline dokumentoversikt
HMKongen av Norge.
Krigens dager i Narvik. Les sannheten om fhv st.m. E. Gerhardsen.
Den gamle gjesteboken på SOl, som ble slettet.
OSLO volden øker.
Kriminelle innvandrere, ut med dem!
SULITJELMA BERGVERK, en styrt nedleggelse.
Sosialistenes 10 bud om moral: RV,SV,AkP,AuF,AP, LO
AP har skapt enda større skille ved å særbehandle innvandrerne!!
Brevet til statsminister Gro H. Brundtland. Les det utrolige fattige svaret fra Gro!
[IMAGE]
Design: Bjørgulf Mortensen
Gjengivelse kun tillatt ved henvisning til kilden, øvrig bruk ved henvendelse til BMO.
Lov om opphavsrett
Copyright 19©98

eu_94