BmOnline Norge

Les mer om :

 • krigen

  Norges grunnlov:

 • § 1

 • § 112

  Straffeloven:

 • § 83

  Folkeaksjonen mot Eu- m.

   

 • Diskusjons- forum.

 • Send din e-post til BmOnline om meninger i innv.politikken.
 • Alle henvendelser blir behandlet seriøst. Du kan selv velge om du vil være anonym. Saklig kritikk kommer på trykk.
 • Hovedsiden

  Regjeringen bidrar selv til riksrett

  Statsministeren lyver

  Utlendingeloven

  A.Struksnes, do you belive in GOD? Tror du på GUD?

  Synnøve F Taftø

  Krigshistorie

  Read grandys sad story
  UDI asyl

  Google debatt

  Aftenposten

  Agderavisen
  Norge i dag
  KSN
  VOL nettavis
  Avisa Dagen

  Sjekk IP-en din


  Fotosafari


  KRIPOS
  Narkotika
  Narkopetter
  Operasjon Advent
  Erik tok overdose

  Trontalen KP


  nrK lisensen
  Kjøp Piratkort
  Tantec

  Mobbing på jobben, Bondevik?

  Grunnleggende
  lærersetning
  i politikken

  Korrupte EU

  Senterpartiet A E Lahnsetin


  SoS R og Quisling

  Erna Solberg H tre forslag til endring i Grunnlovens §93

  F-PROT virus

  Trial versj F-prot 30 dg.

  Virusbeskytter

  Innvandrere får alt dem trenger, det gjør ikke Ola og Kari.

  Kjøp deg radarvarsler og politiradio, ikke la staten stjele fra deg.


  Erik Knoll  Klikk på maja.

  For mange i UP
  leker politi


  Æresdrap

  Drammen SV

  Helsekøene

  If I saw you in heaven

  SYNET i Stavanger 1916

  Full støtte fra politiet

  SS-massakrer

  Sluttangrep på Grunnloven

  Underets tid er ikke forbi i Norges Bank

  Krim i Norge

   

 • Ola Fritzner, en norsk kapteins kamp

  Her kan dere lese den grusomme sannheten om hva Ola Fritzner, en norsk kaptein ble utsatt for av de som etter krigen kalte seg gode nordmenn, men som var rød-bruneskjorter- les Einar Gerhardsen og Jens C Hauge.

  Ola Fritzner arbeidet som leder i politiet i Oslo under okkupasjonen, en jobb som han ikke var bekvem med, fordi det var et farlig spill, da han var en god nordmann som hjalp mange nordmenn ut fra fengsel- både på Grini og på Møllergata 19.

  Hirden ville ha makten i politiet, men dette nektet Fritzner at de skulle få. Og hver dag i sitt virke måtte han sjonglere ved å hjelpe gode nordmenn ut av vanskelige kniper. Det var nok å snu ryggen til Goebbels da han var på Oslo besøk, så havnet du i fengsel. Nå kan dere registrere at vi har fått liknende tilstander i Norge for tiden. De som mukker om innvandringen kalles nazister, men sannheten er at hele Stortinget er overfylt av denne nazi-bermen i dag! Det norske folket er forrådt av disse lystløgnerne.  Min far fikk denne boken av Ola Fritzner etter at han var på fisketur i Jarfjord, dvs opp til Korpfjell i 1958. Jeg har nå tatt meg bryderiet med å scanne den inn i pdf- slik at dagens generasjon kan få lese hva Arbeiderpartiet har stått for og fortsatt står for.
  Min Far arbeidet i Oslo politiet sammen med Ola Fritzner, Leder for Ordenspolitiet 1940-45.

  Her ser dere Ola Fritzners egenhendige signatur i boken som min far mottok på Elvenes i 1958, 13 år etter at de arbeidet i det riktige politiet i Norge. ALT politi siden den gangen er skurker, intet mindre, pga statskuppet i 1940.  På bildet under ser dere min far som står å bivåner øyeblikket da landssvikerne kommer hjem fra England 31. mai 45.
  Han og Ola Fritzner jobbet iherdig med å sette fri nordmenn som Gestapo og Aps Jens C Hauge satte i arrest.
  Klikk på bildet over, for å laste ned videoen fra Vippetangen 31. mai- 1945.

  Her er min far i Oslo politiet, da rømlingene kom hjem til Norge 31. mai 1945- fra England.

  Nå kan dere se likheten på min far og meg. Du kan knapt se forskjellen.  Ja, det er mitt ID- kort fra Luftfartsverket tatt på samme alder som min far var i 1940.


  Så derfor er det mye hysj-hysj rundt Ap baronen Jens C Hauge, som ikke var en god nordmann.

  Tenk, dette er grusom lesning- og Ola Fritzner hørte Quislings tale til folket på radioen, etter at Kongen og de andre rømte fra Norge. Den talen er gjengitt her i boken.  Her står min Far i politiuniform bak prins Olav den 5. Ola Fritzner fra Halden står rett foran ansiktet til prins Olav. Rolf Kirkvaag sier i videoen at det bare er smilende fjes å se over alt. Jeg kan forsikre alle om at hverken Ola Fritzner eller min Far smiler- som bildene her beviser. De visste hva som foregikk. Enn videre da Kong Olav den V stod å inspiserte troppen min, mens vi stod æresvakt for ham på Kirkenes Lufthavn i 1971, spaserte han glatt forbi alle i Troppen, unntatt meg. Han stoppet helt opp og trodde han så et "spøkelse", det var min far han så- trodde han. Jeg tenkte for meg selv, se å hut deg vekk herifra!  Her kommer Nygaardsvold, Trygve Lie og Hambro i land på Vippetangen 31. mai 1945- etter å ha rømt fra Norge i 1940.
  Skal styresmaktene rømme fra sitt folk, når det trues med invasjon? Helt klart nei!! Slike sveklinger tjener ikke Norges sak.
  Statskuppet skjedde- og ingen journalist eller myndigheter tok ansvar- ser dere skuespillerne i full aksjon? Akkurat den samme "lapskausen" i dag. I kasjotten med dem!! De brøt med Grunnlovens prinsipper, og tenkte ikke over at det ikke er deres egen renominasjon som betyr noe, men FOLKETS RØST som bestemmer slik Grunnloven KREVER!

  Nordmenn blir slaktet ned.
  Nå husker sikkert mange av dere at der var nordmenn som bare forsvant, eller ble funnet drept. Det ligger en pistol ved siden av den døde, og konklusjonen er selvmord. Vi har Nils Trædal (Bondepartiet) (SP) som ble funnet hardt skadet under sitt vindu, som døde av skadene- og han var imot APs landssvik-politikk. Les kgb infiltrører og frimureriet som var imot den folkevalgte ordningen og prinsippet om at ALLE valg skulle avgjøres ved demokratiske valg.-

  DETTE er DYNAMITT- som dagens NRK og TV2 ikke tørr å formidle vår generasjon i dag pga følgende det får.


  Dagens riks-politikere og MSM
  Våre politikere får orgasme hver gang de lyver om hvor flott demokrati Norge har. Men det har VI aldri hatt.

  Merk dere følgende. Uansett når på døgnet du slår på KGB kassen NRK tv eller tv2- så får du straks høre at våre politikere støtt og stadig snakker om at de skal hjelpe til i andre land i verden, med å BOMBE demokratiet i hodene på dem. Noe fhv Stm Kjell M Bondevik gjorde over Jugoslavia i 1999. Forsvarets Pressetalsmann Kristian Khars har intervjuet Bondevik om tildragelsen- uten at Bondevik ville frem med det hemmelige dokumentet om bombingen.

  Sannheten om Bondeviks bomber og massedrap- er at han sprengte et hull i Jugoslavia slik at muslimske millitanter skulle flomme inn i Europa for å drepe flest mulig av europeere. Da flyene som stod klare til å ta av, så stod det folk og pekte på flyet som skulle ta av til Norge- og det var massemordere som kom ut av fengslene i Jugoslavia etter bombingen- som kom til Norge. Tenk det dere- der har dere Jesuittenes Schengenorganer i full blomst- importere kriminelle til Norge. Les nøye under MERKNADER på den lenken om Utlendingeloven som jeg fikk tilsendt av fhv Stm Gro H Brundtland på en forespørsel til henne på all kriminaliteten og volden i Norge.

  Mer om Nils Trædal
  Leder av bondepartiet i Norge, prost Nils Trædal, led en voldsom død i 1948 like før han skulle redegjøre for Stortinget om hendelsene under 2. verdenskrig, deriblant om Hjemmefrontledelsens fascistiske tendenser og om dens forsøk på å slutte særfred med Adolf Hitler i 1940. I forslaget inngikk at Kong Håkon VII skulle avsettes. Dødsfallet ble ikke etterforsket på vanlig måte. Det er gjort forsøk på å dysse ned saken. Et medlem av frimurerordenen hadde noen år tidligere skrevet til den norske eksilregjeringen i London og bedt om at Trædals medarbeider lærer Emanuel Haug måtte bli likvidert. Trædal og hans gruppe hadde lykkes i å forpurre Hjemmefront-ledelsens forsøk på å oppnevne kommunestyrerepresentantene istedet for å la representantene bli valgt på demokratiske vis. Innføring av oppnevnelses-prinsippet var åpenbart så viktig for Hjemmefrontledelsen at den var villig til å foreslå politisk mord for å få ordningen gjennomført. Trædals død er behandlet i Bind 1,12. kapittel. Jeg nevner tildragelsen her for å vise at det er en sammenheng i de mange drap på statsledere, opposisjonelle, fiender av Israel, motstandere av frimureriet og blant de som motarbeider “Den Nye Verdensorden. ”
  Hjemmefrontledelsen viser seg å være ALT annet enn gode nordmenn, les frimurerbanden. Last ned dokumentet om KRETSEN . Her ser man hvilke dårlige sjeler som er utpekt av Kretsen, mine venner. Altså intet demokrati i Norge.

  Mer om Kai Holst

  Eller slik Kai Holst ble drept i ei blokk i Sverige. Drapsmannen visste ikke at Holst var kjevhendt og plasserte pistolen i hans høyre hånd, noe bedre bevis på at han var blitt tatt av dage av Kretsen finner du neppe.

  Jan Wiborg
  Ja vi har mange eksempler å vise til. Jan Wiborg som "datt ut av vinduet" 1994 i Danmark i forbindelse med Gardermoen som ny flyplass. På Hurum var det perfekte sted for den nye flyplassen. Jeg arbeidet i Luftfartsverket og vi visste at GM var et uegnet sted å drifte en flyplass, både dyrt og dårlig- pga tåke og kald vinter. Min onkel arbeidet på Bardufoss- som major i Luftforsvaret i en mannsalder- han sa det samme. Jeg hadde tre onkler som arbeidet i Forsvaret hele sitt liv, og min far som arbeidet der i 16 år. Etter avtjent verneplikt maste Forsvaret om at jeg måtte verve meg der. Jeg takket klokt NEI, da jeg kjente "lusa" på gangen.

  General CGF
  Nå ble også norges dyktigste general i historien, skutt i Canada av de samme bandittene. Carl G Fleischer. Etter at de er avlivet- så kommer hedersmedaljer for å dekke over, slik at man skal tro at han tok sitt eget liv. Han hadde en dame som han elsket, og han var ikke typen som sviktet sine egne, nei. Slik V-H aksen på stortinget gjør mot eget folk.

  Derfor ble GM valgt

  Men det var russiske hemmelige bunkere under den gamle flystripa på Gardermoen som måtte sprenges bort. Derfor måtte de bygge ut GM. Fellesnevneren til ALLE som ble drept var at de visste om dobbeltspillet til nazi AP. Jens C Hauge var den som tok mange av dage.

  Den korrupte V-H aksen på Stortinget

  Dere ser tegningen- hele veien- gode nordmenn blir erstattet med korrupte banditter. Samme skjedde jamt og trutt med biskoper som ble engasjert etter 1890 til 1930 tallet. Så ble det plukket ut individer satt til å være prester som var villige til å la seg styre av bandittene i KGB- rødsaus- AP i stedet for å følge Norges Grunnlov og Guds Ord. De begynte å blande politikk inn i kirken. Det ble slutten på det Hellige Ordet i systemet man kaller den norske kirke. Og dere kan notere at AP i sitt partiprogram allerede i 1925 hadde spikret fast at de skulle fjerne Kristendommen i landet. Der ser dere Arbeiderpati djevlene. STEM ALDRI AP! Dette har nå spredd seg i hele V-H aksen- så i dag er det INGEN troverdige til å kalles stortingsrepresentanter. ALT er meget giftig for oss. De må alle i kasjotten- der hører de rettelig hjemme, fordi det er akkurat den samme agendaen her i dag, som ville fengsle Ola Fritzner.

  I rettssaken ble Ola Fritzner frikjent for landsforræderi.
  Boken er nydelig lesning- for den som ønsker å finne- landssvikere- kan jeg fortelle dere. Les kgb- sosialister.-

  Merk dere at Rolf Kirkvaag som kommenterer ankomsten på Vippetangen med landssvikerne 31. mai 1945 skriker over seg om hvor smilende fjes det var over alt denne dagen. På bildene jeg har lagt ut fra Vippetangen denne dagen, ser dere knapt et smilende fjes rundt prins Olav. At Olav smiler og gliser, det skjønner vi. En "høflighets frase" fra en falsk prins.

  Min far stod selv og bivånet det hele- og han var slett ikke smilende eller imponert- fordi både Ola Fritzner og min far visste at det var banditter som kom hjem- etter å ha rømt fra Norge 9. April 1940. Det var i kasjotten de skulle ha blitt puttet, intet mindre!!

  FALSKT POLITI
  Siden den gang, har NORGE aldri hatt et skikkelig politi. Det er også grunnen for at jeg svarte politiet i Kirkenes da de ville ha meg inn i tjenesten der- purken er en stor vits, sa jeg- takk for tilbudet! Det var Hugo Haga som maste på meg, og Olav Sønderland var fangevokter ved Sør-Varanger Pkm.

  Det samme svarte jeg til ansvarshavende ved Opsen på GSV, Kaptein Kirknes het han- da jeg dimmet. De ville ha meg inn i Forsvaret, men jeg svarte- det er dessverre ikke gjensidig! Takk for tilbudet.

  Kong Olav V glodde.

  Det hører også med til historien fra min tjeneste ved GSV hvor vi stod æresvakt for HM K Olav den 5. Vi stod i finpussen og Kongen gikk som vanlig sin runde å inspiserte troppen. Han gikk glatt forbi alle, men nå skal dere høre- da han kom til meg som stod i siste raden mot høyre, tror dere ikke at han stoppet opp? Han stod og glodde på meg som om han så et spøkelse, ja jeg vet at han så Fattern i meg. Han trippet på den ene foten også tilbake og jeg tenkte for meg selv, "nå får du se å hute deg bort herifra". Men omsider tuslet han videre. Det hører også med til historien at min far fikk Forsvarets høyeste bragdmedalje for å ha berget et helt Kompani fra den visse død, ved å bruke kart og kompass- å få alle trygt hjem etter en vinterøvelse hvor ledelsen ikke visste hvor de var ved Garnisonen i Sør-Varanger. Medaljen var underlagt taushetsplikt.
  Det er forskjellig som er underlagt taushetsplikt i dette landet som er så "fritt og fredelig"??

  Nå begynner snart oppryddingen i Norge-. Jeg skal gjøre min plikt.

  I 1957 så jeg den falske kongen Haakon den Vll kjøre på Riksvei 50 rett forbi Vestleiren der vi bodde i Tømmerbrakka på Garnisonen i Sør-Varanger.
  .
  Haakon den VII satt i en gammel åpen Cab på tur til Kirkenes.

  Last ned boken som Ola Fritzners venner skrev om hans uvenner, pdf

  BmOnline

  Bjørgulf Mortensen

  Signer gjesteboken


  Kjemp for alt hva du har kjært, dø om så det gjelder...

  Design: Bjørgulf©Mortensen
  Gjengivelse kun tillatt ved henvisning til kilden, øvrig bruk ved henvendelse til BMO.

  Lov om opphavsrett
  http://www.bmonline.no

   

  E-post: bmonline at bmonline.no