BmOnline Norge

Les mer om :

 • krigen

  Norges grunnlov:

  Straffeloven:
 • § 83

  Folkeaksjonen mot Eu- m.

   

 • Diskusjons- forum.

 • Send din e-post til BmOnline om meninger i innv.politikken.
 • Alle henvendelser blir behandlet seriøst. Du kan selv velge om du vil være anonym. Saklig kritikk kommer på trykk.
 • Hovedsiden

  Regjeringen bidrar selv til riksrett

  Statsministeren lyver

  Utlendingeloven

  A.Struksnes, do you belive in GOD? Tror du på GUD?

  Synnøve F Taftø

  Krigshistorie

  Read grandys sad story
  UDI asyl

  Google debatt

  Aftenposten

  Agderavisen
  Norge i dag
  KSN
  VOL nettavis
  Avisa Dagen

  Sjekk IP-en din


  Fotosafari


  KRIPOS
  Narkotika
  Narkopetter
  Operasjon Advent
  Erik tok overdose

  Trontalen KP


  nrK lisensen
  Kjøp Piratkort
  Tantec

  Mobbing på jobben, Bondevik?

  Grunnleggende
  lærersetning
  i politikken

  Korrupte EU

  Senterpartiet A E Lahnsetin


  SoS R og Quisling

  Erna Solberg H tre forslag til endring i Grunnlovens §93

  Virusbeskytter

  Innvandrere får alt dem trenger, det gjør ikke Ola og Kari.

  Kjøp deg radarvarsler og politiradio, ikke la staten stjele fra deg.


  Erik Knoll  Klikk på maja.

  For mange i UP
  leker politi


  Æresdrap

  Drammen SV

  Helsekøene

  If I saw you in heaven

  SYNET i Stavanger 1916

  Full støtte fra politiet

  SS-massakrer

  Sluttangrep på Grunnloven

  Underets tid er ikke forbi i Norges Bank

  Krim i Norge

  NRK lot seg bruke av Hitler i 1940

  General C G Fleischer gjorde det -jagde nazi-pakket ut av Narvik.

  Valgjuks og NRKs valgskole

  23.10.96 føk Gro ut- det skulle vært 17.mai.

 • Corona Viruset til globalistene  Merk dere en meget viktig ting! Dette er satt i scene for å innskrenke befolkningen i Norge, ihht New World Order- som fhv stm Torbjørn Jagland, uttalte som leder- at VI måtte gi avkall på våre goder, i en verden.no som var registrert på stortinget.

  Merk dere- at denne new world order registrert, inne på stortinget, er illegal og utenfor Grunnloven og Norges Lovers rammer- og er straffbart, jfr Straffelovens §83.

  Alle som har bidratt til dette, kjenner til hva de har gjort bak ryggen på folket i Norge- hvor folket er den øverste suverenitet i utøvelsen av politikk for sitt land.

  Det er derfor viktig å holde seg informert og oppdatert om hva som skjer i landet mot vårt EGET folk. Vi må alle følge med, og ta grep for å få satt en stopper for denne illegale virksomheten mot vårt land og folk..

  Globalistene har ALDRI brydd seg om folket, på annet hold enn å skatte de i kne over en lav sko- uten sidestykke, jfr bomringer, eiendomsskatter osv... osv.

  Corona-vitsen er kun satt i scene for å innføre en totalitær politistat- hvor det er slutten på Norge slik vi kjenner det, og NEW WORLD ORDER som nevnt i innledningen er hva som galningene har til hensikt å innføre. De går ikke av veien for å gjennomføre massemord på befolkningen via skitne vaksiner for å få dette innført.

  Lege og Professor Carl-Fredrik Bassøe
  i Bergen, sier HØYT ifra- og er en av de få som støtter ALLE nordmenn og levende mennesker imot massemordet som nå kjøres som en pandemi. Men merk dere- det er kun en PLAN DEMI, intet annet. Ingen masker, ingen avstand. MEN husk- de som har blitt pumpet full av gift er meget smittefarlig- de sprer giften via pust og berøring.

  Så av den grunn bør vi være aktsomme og varsomme, så vi ikke tar imot rottegiften, eller er sammen med "rottegift vaksinerte", derfor hold dere langt unna disse som ikke har skjønt ALVORET. FHI, de er sleipe som ÅLEN, da de gir placebo, dvs saltvann til mange, mens de gir rottegift til andre. Forholdet er 50/50 slik at de skal lure dem som har fått saltvann- til å menge seg med rottegift folkene, slik at de blir smittet også- og dør. Dette er en PLAN-DEMI! Og for ikke å snakke om politikerne, løgnhalser!

  SYKEHUSENE er nå blitt omgjort til slakterbenker, merk dere dette.


  ER DU BLITT UTSATT for overgrep jfr vasinert?

  DE SOM ER BLITT VAKSINERT er nå bekreftet å være smittebærere, jfr FHI.

  Så nå er det så absolutt viktig å holde 1 meters avstand pluss covid 19 og Erna S til sammen, fra dem som er vaksinert med rottegiften. Ser dere for noen skumle planer de har? Nettopp- å spre død og fordervelse er deres plan.

  Nå er tiden inne for å få fjernet disse blodbadsglobalistene -en gang for alle!

  Corona svineriet er ikke noe annet enn det som skjedde på Utøya 22. juli 2011, i en ny innpakning! De bruker en sykdom som metode- å fjerne mennesker, ved å vise at de bryr seg om oss. Med skitne vaksiner bryr de seg om oss.. Men det er ren ondskap bak.

  Forskjellen er nå at MANGE tusen skal fjernes, pga et innbillt virus- som kun finnes inni hodet på globalistene. LØGN og BEDRAG igjen. Havner du på et sykehus i dag- husk -det er SLAKTERBENKEN!!

  Ja, du blir forgiftet på sykehusene, injisert med gift. Husk, takk NEI til vaksiner.

  Og de som lager disse medisinene, har studert nøye hvilke virus og gift som blir tilsatt vaksinen, (ved et uhell). Følgelig planlagt i lang tid. Farmasøytene til Rotchilderne.

  Og dere skal merke dere mine ord- de har ALDRI kjent kjærlighet til sitt eget folk, men til penger!

  Husk, det er Satanister vi har med å gjøre- der har dere det Vipps helt gratis!

  Stans de TULLETE TILTAKENE til Regjeringen!

  Her ser dere Legen i Bergen som gikk imot galningene i Regjeringen, knappe timen etter, ble innlegget om Corona løgnen- slettet på https://dagensmedisin.no den 16. mars kl 11:45-.Tenk det dere.

  Når folk havner på sykehus for å bli testet, så har de blitt meget dårlige etterpå, en sykepleier hadde reagert på dette med vantro. Det viser seg at sykehuset setter sykdom på folk som kommer for å bli testet. Der har dere sannheten om slakterbenken- i Norge- i Dag.

  Derfor ligg unna sykehusene, det er min beste anbefalning!

  Legen skrev: i Tidsskriftet Dagens Medisin, etter 2 timer var innlegget slettet.  Stans alle tullete tiltak og vend tilbake til normalt samliv med virus, bakterier og sopp. De er stort sett våre venner.

  Og jeg er hjertens enig med Legen i Bergen. STOPP galskapen til de gale globalistene, og purken er fortsatt skurken!
  Det fortelles også om at US marines er ute å henter inn blodbadsglobalistene i skyggen a v "corona dampen". Intet mer gleder meg mer enn å bli kvitt den dype staten, Høyesterettsdommere- og skurken som er purken.

  Det er å håpe på at vi har noen redelige politifolk som har skjønt bedraget!

  Likeså noen lokale ordførere som gjør det samme. Ring og snakk med din ordfører.

  I Hamburg ble 14 mennesker hevdet å være døde av Corona.

  Men en dyktig Patolog tok for seg alle de 14 døde for å finne sannheten,

  COVID ADVENTURE HOAX!


  Endelig har noen angivelige "coronadøde" pasienter blitt obdusert og rettsmedisinsk undersøkt. Det statlige Robert Koch Instituttet meldte inn 14 Coronadøde i Hamburg.

  De lokale helsemyndighetene i Hamburg reduserte tallet til 8.

  Så har disse pasientene blitt obdusert og rettsmedisinsk undersøkt.

  Konklusjonen var at null pasienter døde av Covid 19 . Patologen sa at coronaviruset ikke bare var den siste dråpen som forårsaket dødsfallene.
  Det var den aller siste dråpen.

  De døde ble obdusert av prof. Klaus Puschel, patolog og

  rettsmedisiner, Universitetsklinik Hamburg. Intervjuet med Puschel ble offentliggjort i Hamburger Morgenblatt. Nå er intervjuet borte. Helt tydelig at sannheten skal skjules. Hva høyt respekterte leger forteller må skjules. VÅKN OPP, mine venner!

  CORONA er en HOAX en fake og en LØGN!


  En familie hadde et barn som ble skadet hjemme og døde- på sykehuset ble barnet registrert død av Coronaviruset. De pårørende ble fly forbannet på sykehuset, som forfalsket døds attesten på barnet deres.
  Her er historien om et barn som døde i en hjemmeulykke, på sykehuset registrerte de det som Corona død-. Er det noen som våkner snart? Hvilke sinnsyke individer er det i Regjeringen og i NRK pluss moms?

  Her kommenterer Legen deres hendelsen, som ble fly forbannet på sykehuset:

  https://www.facebook.com/chris.riden.12/videos/2639301143062286/?hc_location=ufi

  VÅKN OPP! Ikke la deg skremme av disse bandittene som nå forsøker et siste stikk mot oss for å innføre total overvåkning og kontroll av oss.

  LA oss få de bak lås og slå! Mange eldre i Norge sitter klistret til NRK og kan ikke tro at de blir løyet huden full. Tenk for noe svineri, NRK, TV2 og pressa i Norge er blitt?
  Pluss politikerne og de overbetalte "Corona Legene" ved sykehusene i Norge.

  5,8 millioner mennesker i Norge. Etter Corona effekten- skal det kun være 3,8 millioner igjen. Det er SUPER vaksinen som gjør susen- og globalistene tror at VI ikke skal få snusen- i at de dreper flere tusen. Corona viruset er kun et påskudd for med vilje å utrydde mennesker via en vaksine som skal kurere folk for noe som ikke fins. Vaksinen er gift. Våkn opp!

  Informasjon fra Thomas Hansen om den Falske Alarmen Corona!
  Tysklands innenriksdepartement har avslørt at Corona er løgn og bedrag.

  Husk mine venner- dette er SVARTEDAUEN ll, bare det- at nå er det planlagt på verdensbasis av de steingale regjeringene som er liv redde for hva Trump kommer til å sette i gang med. De er som Djevelen, de skjelver!

  Husk, de kommer til å promotere flere muterte varianter for å skremme folk. IKKE la deg skremme, og be dem om å reise en viss plass!

  BmOnline

  Bjørgulf Mortensen

  Signer gjesteboken


  Kjemp for alt hva du har kjært, dø om så det gjelder...

  Design: Bjørgulf©Mortensen
  Gjengivelse kun tillatt ved henvisning til kilden, øvrig bruk ved henvendelse til BMO.

  Lov om opphavsrett
  http://www.bmonline.no

   

  E-post: bmonline at bmonline.no
  Når skal normenn sette foten ned for hvor mange ganger NRK og lystløgnerne på tinget skal bruke det norske flagg som toalettpapir, slik de har gjort med vårt kjære frihetsbrev, Norges Grunnlov?

  BmOnlines debattforum