BmOnline Norge

Les mer om :

 • krigen

  Norges grunnlov:

  Straffeloven:
 • § 83

  Folkeaksjonen mot Eu- m.

   

 • Diskusjons- forum.

 • Send din e-post til BmOnline om meninger i innv.politikken.
 • Alle henvendelser blir behandlet seriøst. Du kan selv velge om du vil være anonym. Saklig kritikk kommer på trykk.
 • Hovedsiden

  Regjeringen bidrar selv til riksrett

  Statsministeren lyver

  Utlendingeloven

  A.Struksnes, do you belive in GOD? Tror du på GUD?

  Synnøve F Taftø

  Krigshistorie

  Read grandys sad story
  UDI asyl

  Google debatt

  Aftenposten

  Agderavisen
  Norge i dag
  KSN
  VOL nettavis
  Avisa Dagen

  Sjekk IP-en din


  Fotosafari


  KRIPOS
  Narkotika
  Narkopetter
  Operasjon Advent
  Erik tok overdose

  Trontalen KP


  nrK lisensen
  Kjøp Piratkort
  Tantec

  Mobbing på jobben, Bondevik?

  Grunnleggende
  lærersetning
  i politikken

  Korrupte EU

  Senterpartiet A E Lahnsetin


  SoS R og Quisling

  Erna Solberg H tre forslag til endring i Grunnlovens §93

  Virusbeskytter

  Innvandrere får alt dem trenger, det gjør ikke Ola og Kari.

  Kjøp deg radarvarsler og politiradio, ikke la staten stjele fra deg.


  Erik Knoll  Klikk på maja.

  For mange i UP
  leker politi


  Æresdrap

  Drammen SV

  Helsekøene

  If I saw you in heaven

  SYNET i Stavanger 1916

  Full støtte fra politiet

  SS-massakrer

  Sluttangrep på Grunnloven

  Underets tid er ikke forbi i Norges Bank

  Krim i Norge

  NRK lot seg bruke av Hitler i 1940

  General C G Fleischer gjorde det -jagde nazi-pakket ut av Narvik.

  Valgjuks og NRKs valgskole

  23.10.96 føk Gro ut- det skulle vært 17.mai.

 • Info fra Demokratene  Nytt Valgår til dere alle!

  Dette er et informasjonsskriv. Det ordinære nyhetsbrevet kommer i midten av måneden. I desember skjedde det så mye at vi måtte vente med å

  sende ut nyhetsbrev.

  Arbeidsmengde og alt som skjedde ble rett og slett for mye av det gode.

  Det har rast inn med nye medlemmer, og Demokratene har lov til å stille lister i alle fylker. Dette blir skikkelig morro!

  Jeg vil gjerne at dere skal se Kent Andersen (Document og ex. FRP Oslo) sin utmerkede nyttårstale (7 minutter) på Facebook.

  Det er en utrolig god og ærlig oppsummering, og veldig i tråd med hva vi i Demokratene tror og mener.

  Se videoen her.

  Vi holder på med programendringer, og på grunn av alle de nye medlemmene som har kommet til de siste dagene, har vi besluttet å utsette fristen for innsending av forslag til endringer og tillegg: 20. januar for medlemmer som har betalt kontingent i 2021.
  Send forslag til saker@demokratene.no

  Nytt medlemssystem kommer i gang neste uke, og faktura blir sendt ut da.

   

  Bråket i FRP.

  Det har lenge vært ulmende misnøye i FRP. At de er samlet i to leire: Liberale og Konservative, har undertegnede visst i mange år. Det er også grunnen til at jeg stemte på Demokratene for første gang ved valget i 2019.

  Siden 1989 har jeg stemt FRP, men har følt en stigende uro ettersom jeg har ment partiet har blitt for liberalt. Hele tiden har jeg ønsket et nasjonalkonservativt parti som alltid prioriterer det beste for Norge og nordmenn.

  Jeg ønsker meg et parti som ikke selger Norge bit for bit til EU og store multinasjonale selskaper. Et parti som ikke innynder seg hos store organisasjoner, som FN, WHO (World Health Organization), WTO (World Trade Organization) og WEF (World Economic Forum).

  Her er et par videoer fra WEF (Davos-eliten) som sier litt om hvilken globalistisk kommunisme de ønsker å utsette oss alle for. Staten og storkapitalen skal eie alt og lede oss i riktig retning slik at alle får det bra, og ingen trenger å bekymre seg lenger...

  Fra Sky News Australia
  Her fra WEF selv.

  Norge har store naturressurser i form av olje, gass og fisk. Vi er bare en liten canapé på de stores lunchbord. Vi må holde hardt på vårt og våre. Hvorfor skal vi forsøple norsk natur med vindmøller, giftig hydraulikkolje og veier i uberørt natur — bare for at EU skal få billigere stabil strøm og mindre forurensning? Det er norske skattebetalere som sitter igjen med regningen, forurensningen og tonnevis med død fugl og innsekter.

  Klimahysteri.

  Med så mange nye medlemmer har vi fått mange nye gode lagspillere. Noen av dem er skarpskodde klimarealister som kommer til å delta høylytt i den emosjonelle klimadebatten i media fremover. De hysteriske tiltakene det legges opp til fra alle de sittende partiene på Stortinget, kommer til å ruinere Norge og mannen i gata. Noen få kommer til å tjene fett på dette, og det er ikke nordmenn. De fleste som setter opp vindmøller er utenlandske firma, eller norske med utenlandske investorer.

  Jeg minner om videoen fra februar 2019. Den er informativ og underholdende på samme tid:

  Demokratene Viken arrangerte foredrag med Klimarealistene på Litteraturhuset i Oslo den 25. februar 2020. Ingen andre ville stille som motkandidater fra den klima-hysteriske siden.

  Se videoen her.

  Godt Nytt Valgår fra oss!

  For Demokratene, Richard Krogstad

  Kommentar bmo:

  Ja, hvilken gledje skulle det ikke ha vært om noen kunne sparke ut globalistene som i dag besitter stortinget og besudler vårt Fedreland så til de grader med galninger til bords, med både Corona og dødsvaksinen Covid 19? Nå har jeg informert om V-H aksen i mange, mange år- nemlig at de er samme ULLA- både kommunistpartiet, Høyre, Venstre, FrP, Krf, SP, AP og resten. De er bare skuespillere og bedragere!

  Men jeg setter min lit til President Donald J Trump- han tørr der andre lusker omkring og gjør som om de bryr seg. Jeg håper det er baller på "gutta boys" i Demokratene. For nå er det baller som må til!! Samtlige "bad asses" vil bli puttet i kasjotten i måndene som nå følger.

  ALTSÅ- alt som er i dagens V-H akse på tinget- uspiselig og er GIFT til det norske folket. Det er på HØY tid at de får sparken!

  Husk,et statskupp fra den 10. januar 1940- ligger i bunnen av dagens valg-system, ALTSÅ er det INGEN mulighet å velge noe nytt og annerledes i denne V-H aksen, som i dag er etablert inne på stortinget. DET MÅ ET NYTT KUPP til, for at disse massemorderne skal bli fjernet for godt. INGEN VITS å kaste bort tiden med å leke katt og mus med disse hyklerne.

  Slutt å leke, skrid til verket med å virkelig fjerne massemorderne! Hvis ikke, så er det den blinde som fører den blinde, noe vi har sett i snart 100 år.

  HELT BORTKASTEDE ÅR!!


  BmOnline

  Bjørgulf Mortensen

  Signer gjesteboken


  Kjemp for alt hva du har kjært, dø om så det gjelder...

  Design: Bjørgulf©Mortensen
  Gjengivelse kun tillatt ved henvisning til kilden, øvrig bruk ved henvendelse til BMO.

  Lov om opphavsrett
  http://www.bmonline.no

   

  E-post: bmonline at bmonline.no
  Når skal normenn sette foten ned for hvor mange ganger NRK og lystløgnerne på tinget skal bruke det norske flagg som toalettpapir, slik de har gjort med vårt kjære frihetsbrev, Norges Grunnlov?

  BmOnlines debattforum