BmOnline, det politiske Norge?

Les mer om :

 • krigen

  Norges grunnlov:

 • § 1

 • § 112

  Straffeloven:

 • § 83

  Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

   

 • Diskusjons- forum.

 • Send din e-post til BmOnline om meninger i innv.politikken.
 • Alle henvendelser blir behandlet seriøst. Du kan selv velge om du vil være anonym. Saklig kritikk kommer på trykk.
 • Kjemp for alt hva du har kjært, dø om så det gjelder...

  Regjeringen bidrar selv til riksrett

  Hovedsiden

  Synnøve F Taftø

 • Landssvikeren og KGB agent Jan Einar Gerhardsen

   
  De fleste nordmenn er blitt godt lurt av Kartellet på stortinget og i regjeringen. Ingen ønsker å snakke om at Valgflesket (Venstre- Høyreaksen) bare er tull og tøys- eller fortelle oss at fhv stm Einar Gerhardsen i 1956 fjernet Jesuittparagrafen og Jødeparagrafen i Norges Grunnlov. Alle som er våken kjenner til at Jesuitter er kommunister og massemordere. De vil drepe enhver kristen hvor enn de befinner seg i verden, (Jesuitteden) Jonas G Støre er en Jesuitt. (AP)

  I norsk Leksikon Gyldendal kan dere lese følgende om jesuitter:

  I ordboken står det at dette er mennesker som benytter tvilsomme metoder for å oppnå egen gunst, makt, posisjon. Definisjon: medlem av jesuitterordenen, et katolsk brorskap stiftet av Ignatius Loyola (d. 1556) og stadfestet av paven i 1540 person som gjerne bruker moralsk forkastelige midler for å nå et mål.


  Einar Gerhardsen (AP) fikk denne russebilen i gave fra Krutsjov- etter at han fjernet sperren i Norges Grunnlov som forbød at Jesuitter og Jøder hadde agang til Kongeriket Norge. Videre er dagens jøder ikke ekte jøder, men Khazarer fra Svartehavet og de russiske områdene rundt. De har kopiert jødiske skikker- men er ikke jøder. De ekte jødene dro ut for mange år siden, og de har blå øyne og er lys i huden. De dro mot Nord. England, Norge, Sverige, Danmark.

  Her kan dere lese mer om de mange KGB agenter som jobbet iherdig for Kreml. Vasilij Mitrokhins bok om dette er forbudt å lese i Norge av den årsak av at et parti særdeles ble skadet. Det var faren til Jens Stoltenberg som stoppet utgivelsen i Norge. Men den er altså meget interessang å lese likevel ;) til trots for KGB Stoltenbergs mening.

  Det viser seg at ALT som kan krype og gå i Norge under dagens "skuespillere" de kaller politikk- er judaser.
  Med andre ord er ALLE å fjerne fra AGENDAEN og kastes på glattselle slik man gjør med individer som er med i Kartell- som attpåtil stjeler våre menneskerettigheter til ALT som befinner seg innenfor våre landegrenser. Her kan nevnes Vannkraften, Strømmen og fisken og våre Grunnlovgitte rettigheter, jfr Menneskerettigheter for Nordmenn i Norge som er EIERNE av Landet Norge. Og hvem er så disse Kreml figurene til Putin? Jo, det er verste sort banditter, nemlig de som slaktet Tzaren i Russland og stjal makten, bolsjevikene. Videre må dere IKKE ta bøker som er skrevet av globalistene som doktrine etter krigen, fordi det er løgn og bedrag. Til eks bøker skrevet av Jens C Hauge, hiv på bålet- er min meget gode anbefalning!


  BmOnline

   

  Tips en venn om denne saken!
  Til (e-post): Fra (e-post):
   

  Signer gjesteboken

  http://BmOnline.no

  Design: Bjørgulf©Mortensen
  Gjengivelse kun tillatt ved henvisning til kilden, øvrig bruk ved henvendelse til BMO.

  Lov om opphavsrett