BmOnline politiske forum

 

Alt for Norge

[IMAGE]

MUNTRE gester om EU suget.


Dagbladet Tromsø Ansv. Arnulf Hartviksen. 14.04.98

Kommer vi med i EU da blir det fred i stugu kan du tru -du. Alt hva våre fedre har slitt og mødre har gitt, Gro har spillt oss fallitt. Vi ønsker oss ikke EU rus, vi vil heller drikke vår egen brus og leve her i sus og dus -i våre egne hus.

GRO bare smiler og vinker, dere var jo så flinke -nå får dere starte å spinke til ny EU vimpel. Dere stemte jo NEI og ja det svei, nå drar jeg til EU's hjerte og håper å slippe den smerte jeg påførte nasjonens hjerte. Nasjonen tro til Dovre faller, nå blir det rabalder.

Med hvilken rett kan dere endre -vår egen Grundlovs paragraf to, som er lagt til rette, her står det intet om dette. Nå reiser GRO til UNIONEN for å slå seg ned med millionen, Jagland må være hjemme- å prøve å få det til å stemme med 36,9.

Alt vi her hjemme må kutte, nå må vi slutte å sutre -Gro har mye å beslutte. Det kunne gått verre, men det var i Sverige, og der holder dem ennå på å herje. Til slutt er GRO ute av syne på grunn av APs vanstyre. LO og co har startet å ro -hva vil nå velgerne tro? Nå har de sitt på det tørre, er det vel lov å spørre? Nå kan de stå der og glo, alle som trodde på Gro, som trodde på ho Gro.

I Norge bor det noen folk som er nokså stolt, men det er desverre nifst at EU benytter list i stedet for twist. EU er så altfor GRISK-så Jan Henry han gav bort fisk, -det syntes vi var trist. Jan Henry var esset i ermet, han kunne vi dermed sende. Men no fish Olsen lot seg friste av lønningsposen, og glemte hele trålposen.

Men så har vi Anne -som er fra landet, her er det masse varme. Dette landet -fritt og tandert -vakkert står det for oss mange -ikke la oss på det gamble -nå må vi handle lenge før de andre. Fjord og fjell i nord og sør -tilhører oss som var her fra før -ingen kremmer får dette røve -da vil dem få med oss å gjøre.

 

Bjørgulf MortensenDebattforum

Les eller skriv i gjesteboken.

Se hva Arbeiderpartiregjeringen gjorde med Synnøve.

Fedrelandet BmOnline,16.11.1998


BmOnline dokumentoversikt
BmOnline Arkiv.
Folkeaksjonen mot EU medlemskap
Den gamle gjesteboken på SOl, som ble slettet.
OSLO volden øker.
Kriminelle innvandrere, ut med dem!
SULITJELMA BERGVERK, en styrt nedleggelse.
Sosialistenes 10 bud om moral: RV,SV,AkP,AuF,AP, LO
AP har skapt enda større skille ved å særbehandle innvandrerne!!
Brevet til statsminister Gro H. Brundtland. Les det utrolige fattige svaret fra Gro!
[IMAGE]
Design: Bjørgulf Mortensen
Gjengivelse kun tillatt ved henvisning til kilden, øvrig bruk ved henvendelse til BMO.
Lov om opphavsrett