BmOnline Norge

Les mer om :

 • krigen

  Norges grunnlov:

 • § 1

 • § 112

  Straffeloven:

 • § 83

  Folkeaksjonen mot Eu- m.

   

 • Diskusjons- forum.

 • Send din e-post til BmOnline om meninger i innv.politikken.
 • Alle henvendelser blir behandlet seriøst. Du kan selv velge om du vil være anonym. Saklig kritikk kommer på trykk.
 • Hovedsiden

  Regjeringen bidrar selv til riksrett

  Statsministeren lyver

  Utlendingeloven

  A.Struksnes, do you belive in GOD? Tror du på GUD?

  Synnøve F Taftø

  Krigshistorie

  Read grandys sad story
  UDI asyl

  Google debatt

  Aftenposten

  Agderavisen
  Norge i dag
  KSN
  VOL nettavis
  Avisa Dagen

  Sjekk IP-en din


  Fotosafari


  KRIPOS
  Narkotika
  Narkopetter
  Operasjon Advent
  Erik tok overdose

  Trontalen KP


  nrK lisensen
  Kjøp Piratkort
  Tantec

  Mobbing på jobben, Bondevik?

  Grunnleggende
  lærersetning
  i politikken

  Korrupte EU

  Senterpartiet A E Lahnsetin


  SoS R og Quisling

  Erna Solberg H tre forslag til endring i Grunnlovens §93

  F-PROT virus

  Trial versj F-prot 30 dg.

  Virusbeskytter

  Innvandrere får alt dem trenger, det gjør ikke Ola og Kari.

  Kjøp deg radarvarsler og politiradio, ikke la staten stjele fra deg.


  Erik Knoll  Klikk på maja.

  For mange i UP
  leker politi


  Æresdrap

  Drammen SV

  Helsekøene

  If I saw you in heaven

  SYNET i Stavanger 1916

  Full støtte fra politiet

  SS-massakrer

  Sluttangrep på Grunnloven

  Underets tid er ikke forbi i Norges Bank

  Krim i Norge

  NRK lot seg bruke av Hitler i 1940

  General C G Fleischer gjorde det -jagde nazi-pakket ut av Narvik.

  Valgjuks og NRKs valgskole

  23.10.96 føk Gro ut- det skulle vært 17.mai.

 • Det ulovlige Kartellet på Stortinget

  Med statskuppet fra 10. Januar 1940 er vi alle blitt bedratt.
  Mine venner, lytt og les nøye!

  Nå er der mange, flere tusen som leser og ikke klarer å få dette til å stemme. Men mine venner- jeg driver ikke etter vinden, nei.

  Nå har jeg fått leserbrev fra folk som sier akkurat dette, at de ikke klarte å tro hva de leste på min hjemmeside.

  Men så har de kommet over skrekken, de har virkelig fått seg en nedtur- ja, det er riktig. Men etterpå så begynner du å se oppturen, fordi du forstår- at ALT som kuppmakerne har gjort bak folkets rygg- å endre på våre regler og lovverk, for derved selv å bli uangripelig ved å slette sine syndige spor- er hva de bryr seg om. Dette er kriminelle handlinger og selvfølgelig STRAFFBART.

  Innføringen av Korporasjonen AS Norge. Ja, et aksjeselskap- ser dere?

  Vi husker alle da Brønnøysundregistrene begynte med registrering ved forløperen, løsøreregisteret (1980) person nr og foretaks opplysninger etterhvert. Ektepaktregisteret og Regnskapsregisteret. I 1988, og samtidig med Enhetsregisteret, ble Brønnøysundregistrene skilt ut som egen statlig forvaltningsetat, fortsatt underlagt Justisdepartementet. Fra 2001 ble registrene en etat underlagt Nærings- og handelsdepartementet. Dette verktøyet er også flittig brukt for å lure fra oss våre rikdommer. Olje, fiske, gass landbruk osv. Alt dette er i dag rasert av globalistene, som kun tjener en hensikt- new word order, hvor Torbjørn Jagland var leder.


  Det var også planen til globalistene- å utarme oss under et AS, et aksjeselskap, for i det neste å svindle oss for alle våre grunnlovgitte rettigheter- til våre naturressurser.

  Nordmenn trenger IKKE å føye seg etter dillettanter og kuppmakere, fordi deres agenda er en direkte straffbar handling. Skyhøye skatter og avgifter over en lav sko er hva de har overøst folket med.  På denne oversikten om avgifter- så ser du sannheten om Kartellet.

  Sannheten er jo dessverre at Norge stagnerte i 1960- og det som har skjedd deretter, jo det var da de skummet fløten. Og det gjorde de glatt ved å innføre noe som de kalte Arbeidsmiljøloven. Og deretter var det så og si slutt på arbeide i Norge. Oljepengene ble faktisk en forbannelse for folket i Norge.

  Et statskupp vil aldri få aksept hos folket.
  Straffelovens § 83 sier at den som forbryter seg mot Statens selvstendighet og Grunnloven, får fra 8-21 års fengsel. Og selv om de har annullert, opphevet denne paragrafen, så er den ennu mer kraftig, husk dette, fordi FOLKET er ikke i ryggen på stortinget, men et statskupp, ja politikerne selv.. Og derfor innført i strid med både Grunnlovens paragrafer for endringer, og FOLKETs rettigheter, helt klart er dette ulovlig. Følgelig skal folket besørge å få de bak lås og slå. Det er vår PLIKT og RETT å sørge for Lov og Orden- hvor FOLKET er suveren til å gjøre grunnlovsendinger, ingen andre.  Derfor ble Straffelovens § 83 laget i sin tid, som en beskyttelse FOR Norges Grunnlov, å forhindre dillettanter og kuppmakere, slike som alle kgb agentene fra CCCP- å ta makten og senere endre Grunnloven. Ser dere, ser dere?

  Og hør- nå får jeg flere brev fra folk som sier at de skjønner at Stortinget IKKE har folket i Norge bak seg i sin korrupte virksomhet.. Det stemmer nøyaktig. Og nå skal jeg etter beste evne å fortelle dere alle sammen hva som har skjedd. Og dette er kraftig kost.

  Det er dessverre ikke gode nordmenn som sitter med makta i Norge, dvs stortinget og regjeringen. Det er bare sannheten.

  Og det er utallige hendelser som viser oss hva våre "geistlige" godt betalte representanter på tinget egentlig driver på med? Og nå er fellesnevneren den at de er med på massemord av uskyldige mennesker i hele verden. Tror du det? Ja, det er sannheten. Norske F-16 jagerfly dro ut i en krig som nordmenn IKKE har godkjent. De drepte Gadaffi og ødela et velfungerende samfunn og drepte masse uskyldige mennesker. Akkurat det samme skjedde i 1999, da fhv stm K M Bondevik bidro med bomber over Jugoslavia. Her kan dere lese om tidligere pressetalsmann i forsvaret Kristian Kahrs. Bondevik uttalte at det var en tverrpolitisk enighet om dette- på stortinget, ser dere, ser dere?
  Her har dere KARTELLET jeg vil vise dere. Korrupt og ulovlig.  Her svarer KMB VG:- Ja, jeg mener Regjeringen hadde godt grunnlag for våre beslutninger, som det for øvrig var bred tverrpolitisk tilslutning til, sier Bondevik. Her ser dere beviset, Kartellet hvor de alle er med, såkaldt tverrpolitisk enighet. Altså lytter de kun til seg selv, ikke folket i Norge.

  Norge har siden 1990 deltatt i 8 kriger ute i verden. I disse krigene ble mange drept- og flere tusen ble husløse. Ser dere agendaen? Jo, flyktninger skapt på bestilling fra globalistene. Kommer til Europa i skyggen av å være nødstillte, men er soldater som invaderer Europa under maskeringen "human rights". Det er hva som skjer med Europa og skandinavia. Det hele er icenesatt av globalistene. Kjell Magne Bondevik startet opp et fredssenter i skyggen av bombingen av Jugoslavia i 1999- så ingen skulle skjønne bæra, ser dere?


  Så kommer spørsmålet, har folket i Norge godkjent dette?

  Svaret vet vi, det er NEI. Når vi nå kan slå fast dette, så vet vi samtidig at vi ikke under noen omstendigheter kan snakke om eller ta i vår munn at Norge er, har et demokrati.
  Alle i regjeringen, media, Nrk osv- så hører du knapt noe annet enn hvor flott demokrati vi har? Men hør- sannheten er at vi har et utmerket demon krati- ser dere? Det har vi hatt i alle år etter statskuppet i 1940. Både FN og Nato er en russisk konstruksjon mot seg selv- slik at de via agenter fikk vite alt om fienden, ser dere, smart ikke sant? Stalin var en slu rev. Noe Einar Gerhardsen fikk erfare, da han var en av de mest betrodde agentene til Stalin, under kodenavnet "JAN"- en KGB agent. Altså kan vi nå begrave landsfaderen for godt, og ta fram landssvikeren Einar Gerhardsen. Stasi arkivet viser oss at det var 10 kgb agenter bare i UD.
  Nå er jeg blitt opplyst om hva som skjuler seg inne på stortinget og i regjeringene i Norge. Det vil ta for mange timer med skriving å fortelle dere alt nå, men jeg skal nu få fortelle dere om en mann som virkelig var en god nordmann nylig. Han var godt kjent som hvalskipperen som ble leder i Kystpartiet. Det han gjorde på stortinget var akkurat det samme som ALLE gode nordmenn ville ha gjort. Ser dere?

  Steinar Bastesen satte
  de kraftig på plass, og jeg vil i all enkelhet fortelle dere at Steinar Bastesen er en kjernekar i dette selskapet! Og nettopp fordi han gikk i strupen på lystløgnerne ble han utsatt for et drapsforsøk. Men tror dere purken, de medskyldige er interessert i å efterforske seg selv?  Å langt ifra. Så mye om det flotte purk korpset i dette landet, en skam for det norske folk.

  I 1940 ble Norge kuppet av uhederlige personer i et statskupp. Vet vi navnet på dem? Jovisst. Dette var Nygaardsvold og resten av kobbelet som rømte til England, ser dere- ekte sveklinger.

  Ja, Kongen og prinsen like så. Rømte fra Norge. Hva skal vi si? Tok gullet med seg.

  Men hør nå kjære alle sammen- vi hadde noen meget gode elskelige landsmenn som ville beskytte oss. Mange gode unge menn i Norge som bare ventet på ordren. Men hva skjedde? Jo, de ansvarlige la ned sitt virke og rømte av gårde med halen mellom bena. Flere tusen unge menn i Norge ventet på ordren om å ta til våpen og forsvare Norge imot inntrengerne. Og hva tror dere NRK gjorde i så måte- at de hjalp til å berge Norge? Åååå langt ifra, de var så glade i Nazi Adolf mine venner- at du ikke kan tro det. Akkurat på samme viset som i 2011 om Utøya, så gale at folk ikke kan tro det, fordi det var Regjeringen selv som stod bak. Akkurat slik 911 i 2001- Bush selv. Men mange tusen menn ville forsvare Norge mot okkupantene, nazi svina. Og akkurat samme ideologien kommer inn i landet vårt i dag, skjult som Human Rights.

  Nordmenn til Våpen

  Klart vi hadde gjort det, om våpnene var i stand. Men det var de ikke. Alt var på forhånd gjort ubrukelige, da tennstiftene var fjernet på alle våpen til vårt lands forsvar, tenk det. Og det var frimurere som stod bak avvæpningen og la Norge med "åpen hals" til fienden. Ikke et eneste fremmed krigsskip ble beskutt- da de passerte fortene våre oppover norskekysten til Narvik, tenk det.

  Og så kan dere se, vi hadde tre frontkjempere å være stolte av, og det var General C G Fleischer, Oberst Eriksen på Drøbak og
  Milorg sjef Major Oliver Langeland. Det er hva gode nordmenn er.

  Slike nordmenn var det Einar Gerhardsen og Jens C Hauge fjernet i 1945, da de kjente til statskuppet i 1940.
  Jens C Hauge var ikke god i knollen, og her kan dere selv lese en bok hvor også min far var med i Oslo politiet 40-45 under Ola Fritzner fra Halden. Og den boken har jeg scannet inn slik at dere skal få lese sannheten om J C H og AP og EG. I boken har Ola Fritzner signert ved å skrive med blyant- hilsen og takk for fisketur i Jarfjord i karpelven- hvor vi var i 1958. Fattern var meget mye ute på fisketur og jakt. Noe vi hadde stor glede av. Vi bodde på Elvenes den gangen, hvor vi måtte bære vann fra bekken. Jeg var ikke stor, men brukte børtre. Og jeg brukte å stå opp kl 05.00 for å koke kaffe til fattern, før har dro på jobben på GSV.

  Tenk, AP gikk til landssvik sak imot Fritzner, jo fordi han også visste om statskuppet. Men Fritzner var bare en god nordmann og likte ikke svikere, ser dere? Akkurat en kopi av det som Steinar Bastesen også opplevde. Og Jens C Hauge tapte rettssaken imot Ola Fritzner. Dette er også viktig historie som pk media skyr som pesten- og nå vet dere resten. Akkurat slik Rjukan og Joakim Rønneberg- er det. En rolig og sindig mann som for skånsomt fram, uten å drepe noen.

  Denne roen, sindigheten og kløkten er i dag en saga blott. Tenk for noen svikere vi har i dagens system de kaller staten, det er helt grusomt for noen nulliteter vi har i styre og stell.
  Når dere ser dere rundt, så er det galematias over hele fjøla fra NRK til slott og skafott.
  De har revet bort ALT som vi hadde kjært, jfr Norges Grunnlov. At det nå blir lynsjestemning er ikke det spor rart. I Frankrike ser man bare følger av den samme galskapen som truer vår fred og sikkerhet like mye. Derfor skal dere bare glemme PST og røkla- de er ikke hva de utgir seg for å være. Bare gløm dem. En gjeng med brun-brønnpissere det er alt.

  Kartellet er således Europabevegelsens stortingsgruppe, som INGEN velgere har hørt om og som NRK og TV2 slett ikke vil fortelle oss om, men det gjorde APs Svein Roald Hansen, som var formann der i 2004, den 17.09.

  VI som etablerte FME i 2004 var i studio Visjon Norge i Drammen og laget et program som gikk ut til 37 land om dette. Da programmet var ferdig, fikk jeg tilbakemelding fra Arendal hvor der var krigsseilere som hadde hørt hva jeg sa på direkten- på Visjon Norge. De var helt henrykt over at sannheten om Einar Gerhardsens benådning av samtlige landssvikere som hadde arbeidet i quislings regjering, at de hadde fått seg topp jobber i departementene, mens krigsseilerne som EG hadde lovt gull og grønne skoger inne på Grini, dem fikk ingen hjelp- enda de hadde stemt på EG, fordi han hadde lovt å hjelpe dem, da de hadde lidd en så stor overlast under sin kamp for Norge under ww2 på de 7 hav, hvor de ble angrepet i konvoiene med torpederinger og skyts fra Luftwaffe.

  Så derfor ser dere- at INGEN god nordmann får lov å tale folkets sak på stortinget. Derfor ble Per Sanberg (FrP) fjernet nu, ser dere? Og Listhaug skal liste seg avsted, ser dere?

  På stortinget og i regjeringen-


  Der er det kun KARTELLETS sak som bestemmer, dvs blod bads globalistene. Forræderne, lystløgnerne og morderne.

  Og ja, det er Stalins sleipe ånd som preger stortinget i dag, den dype staten.

  Det er bare sannheten som kommer for en dag.

  Jeg hadde ikke tenkt å involvere meg i politikk, men jeg ble anmodet flere ganger. Jeg har således sagt at jeg vil hjelpe til- litt mot min vilje, men jeg vil ikke bli værende. Fordi andre viktige oppgaver skal også på bordet, mine høyt elskede!

  Og nå kan dere lure på hvorfor vi har fått så mange bøter og gebyrer osv, helt sinnsykt.
  Alt dette er totalt ulovlig, og om ikke lenge blir alt dette fjernet- og de som er bak dette- kommer ingen til å fremsnakke mer, aldri.

  Og dette er meget alvorlig for alle de som er involverte på Storting, regjering, departementene, domstolene, politiet, forsvaret og alle fagforeningspampene- går en meget utrygg tid i møte.

  Nå skal jeg fortelle dere om Norulv Øvrebotten. Han kjenner også ennu mer til den lusa på gangen som har plaget oss i over 100 år, nemlig det russiske CCCP bedraget som er blitt benyttet for å rive ned og ødelegge land i verden. (under et fremmed herredømme.)
  Her vil jeg lede dere til mange av hans meget skarpe innlegg, som også jeg har nydt stor verdi av i akkurat denne sammenhengen. Norulv har skrevet enorme mengder av informasjon av høy verdi for dagens individer, som ikke har fått med seg hva som er i gjære i Norge og verden.

  Derfor plasserer jeg Norulv Øvrebotten i klassen med vår tidligere General C G Fleischer. Norulv lar seg ikke kjøpe. Takk for ditt store bidrag Norulv, dette hadde nok både min far og Ola Fritzner fra Halden nikket samstemt i.

  Jeg vet at folket vil reise seg imot mordere og landssvikere på tinget.

  Her kan dere lese en interessang beskrivelse om hva de egentlige landssvikerne gjorde da de kom hjem fra London den 31. mai 1940. Merk dere følgende, de reverserer Quislings regjeringstid- for å starte på ny fra 9. april1940.

  Ved den tyske kapitulasjonen i Norge 8. mai 1945 gikk Vidkun Quislings tysk-støttede regjering i oppløsning. Etter avtale med Hjemmefrontens ledelse hadde Nyggardsvolds regjering i London oppnevnt åtte rådmenn som skulle bestyre hvert sitt departement i Oslo, fram til en regjeringsdelegasjon ankom fra London.

  Rådmennenes oppgave var først og fremst å koble statsapparatet til den lovlige regjeringen igjen, ved blant annet å gjenopprette departementsstrukturen i Oslo slik den var 9. april 1940.14. mai 1945 kom regjeringsdelegasjonen til Oslo fra London, med kronprins Olav som regent og forsvarsminister Oscar Torp som fungerende statsminister. Rådmennene ble nå statsrådenes rådgivere.


  Kommentar bmo: Som dere ser mine venner- så har de lekt seg med Faktum regjeringen Nygaardsvold- hvor det er VI som må reversere 80 års vanstyre for å begynne på nytt fra 10. januar 1940. Som dere ser- er dagens Regjering en haug med lystløgnere.


  Her kan dere studere meget nøye hva sentrumskamaratene egentlig foretar seg, ja med SP i spissen. De liksom fremstår som folkedypet selv- akkurat slik AP gjorde i 1960 og videre Fremskrittspartiet med CIH, en gang- men vent litt- nå kommer overraskelsen. De bare sier det, men mener INGEN VERDENS ting om nasjonens gode nasjonale strømninger, tvert om.

  Her kan dere se hva Åslaug Haga SP- og Marit Arnstad SP- egentlig bryr seg om?
  De har BEGGE to innført EUs direktiver MOT land og folk- ser dere. Samme som SPs Anne E L gjorde i 1996, innførte hun matsminkedirektivet til EU i skyggen av kampen mot EU i Nei til EU.

  Ser dere nå at folket er lurt gang på gang? Igjen og igjen- og ingen aviser eller nyhetssendinger forteller oss hvor galt det bærer av sted?

  https://bmonline.no/forum/viewtopic.php?f=95&t=1442&p=2726&hilit=%C3%85slaug+Haga#p2726

  Sett i gang!

  BmOnline

  Bjørgulf Mortensen

  Signer gjesteboken


  Kjemp for alt hva du har kjært, dø om så det gjelder...

  Design: Bjørgulf©Mortensen
  Gjengivelse kun tillatt ved henvisning til kilden, øvrig bruk ved henvendelse til BMO.

  Lov om opphavsrett
  http://www.bmonline.no

   

  E-post: bmonline at bmonline.no
  Når skal normenn sette foten ned for hvor mange ganger NRK og lystløgnerne på tinget skal bruke det norske flagg som toalettpapir, slik de har gjort med vårt kjære frihetsbrev, Norges Grunnlov?