BmOnline

Alt for Norge

 

 

[IMAGE]

Bladet Tromsø 05.03.03.

Politimester Truls Fyhn hadde et foredrag om byens verstinger og gjengangere. Av en eller annen grunn har disse aldri blitt tatt "godt vare på" av onkel politi. Men etter denne debatten ser det ut for at det endelig skal skje noe gledelig?

En hyggelig herremann ved UNN, som heter Høyer tok ordet i debatten og snudde hele "kaka" på hodet, politiet har gjort feil, sa han, og det med disse kjeltringene over lang tid. Disse er ikke å betegne som utilregnelige i h.h.t. lovteksten, disse er det bare å putte i kasjottten! Fyhn sa at han skulle ønske seg at Høyer hadde rett, og mente at det fantes ekspertise som ville mene det som ham selv forfektet i foredraget. Nå ser jeg at onkel politi i dagens Tromsø utgave 11. mars har puttet flere av byens "stjerner" i kasjotten.

Det ser ut for at Høyer kan ha hatt noen gullkorn å vise til? :)Les eller skriv i gjesteboken.

Debatten

Purken skulle mye mer ta vare på kjeltringene i stedet for å leke kjeltringer selv ved å stjele penger fra bilistene! Fy og skam sier jeg.

I 2007 ble jeg stoppet av en purk i Narvik da jeg kjørte buss. Han skulle bøtelegge med for ikke å ha på bilbelte. Tenk hvor skrullete de er
en bussjåfør trenger ikke å bruke bilbelte. Så pengekåte er de. De stod oppe ved sjømannskirken med radio, nolldussene og stoppet meg like før
fagernes-tunnellen. Da er man ikke mye våken...Han ville bøtelegge meg for bruk av mobil, og sa at jeg skulle slippe bilbeltegebyr, ja du hørte rett!
Jeg hadde blue-toot og øreplugg. Du kan ikke en gang holde på ørepluggen, eller ha hånden opp til hodet, så blir du stoppet.

Narkotika i skolene

Purken gjør ikke jobben sin

Se hva Arbeiderpartiregjeringen gjorde med Synnøve.

Fedrelandet BmOnline,16.11.1998


BmOnline dokumentoversikt
BmOnline Arkiv.
Folkeaksjonen mot EU medlemskap
Den gamle gjesteboken på SOl, som ble slettet.
OSLO volden øker.
Kriminelle innvandrere, ut med dem!
SULITJELMA BERGVERK, en styrt nedleggelse.
Sosialistenes 10 bud om moral: RV,SV,AkP,AuF,AP, LO
AP har skapt enda større skille ved å særbehandle innvandrerne!!
Brevet til statsminister Gro H. Brundtland. Les det utrolige fattige svaret fra Gro!
[IMAGE]
Design: Bjørgulf Mortensen
Gjengivelse kun tillatt ved henvisning til kilden, øvrig bruk ved henvendelse til BMO.
Lov om opphavsrett