BmOnline, det politiske Norge?

Les mer om :

 • krigen

  Norges grunnlov:

 • § 1

 • § 112

  Straffeloven:

 • § 83

  Folkeaksjonen mot landsforræderi

   

 • Diskusjons- forum.

 • Send din e-post til BmOnline om meninger i innv.politikken.
 • Alle henvendelser blir behandlet seriøst. Du kan selv velge om du vil være anonym. Saklig kritikk kommer på trykk.
 • Kjemp for alt hva du har kjært, dø om så det gjelder...

  Regjeringen bidrar selv til riksrett

  Hovedsiden

  Synnøve F Taftø

 • Norske parti mot EU!

  Etter at vi rundet desember 2003 har "Eu trollet" stadig kommet slepende med sine EU drømmer. Dem husker tydeligvis ikke regelen om at- etter den søte kløe- så kommer den sure svie? Hvorfor tar ikke de folkevalgte representantene på Stortinget folkets RØST på alvor? Avspeiler dagens Storting nordmenns klare holdning til EU avstemningene i 72 og 94? Svaret er jo et klart nei ettersom dette til stadighet kommer opp. Kan det være noe, eller noen som er en direkte årsak til denne dårlige hukommelsen hos våre representanter på Stortinget? Svaret er ja, og her kan du se årsaken.

  Så etter at det norske folk stemte NEI til Eu to ganger, i 72 og 94, så burde ja-siden's lakeier nå respektere folkets klare tale! Hvis dem ikke nå tar til fatning, så har dem gjennom sine handlinger vist oss at at dem ikke har noen verdens ting på vårt Storting og gjøre. Det vil i så fall være utrettet SIVIL ULYDIGHET mot land og folk, og som straff burde disse bli jaget fra Stortinget og sin trygge arbeidsplass, dagen etter at dem fremmer neste EU avstemning. EU-avstemningen-1972 og 1994.

  Erna Solberg er ingen god reklame for Norge, men for EU er hun visstnok "spiselig." Etter min oppfatning har Erna Solberg avsatt seg selv og har også avgått ved en politisk død etter sitt utspill.
  På samme viset som Gro H B, fhv stm.

  Nå har også Carl I Hagen hatt forskellige meninger om det å bli spiselig. Ganske nylig var Hagen (primo mars) ute og proklamerte med at Norge klarer seg godt utefor EU. Det virker som om Hagen ikke bare ønsker å fremstå som en "seriøs vinglepetter"- nå er han blitt det også-. HUSK alle sammen, hele stortinget LYVER så det renner av dem. De er utad mot NRK, TV2 og tabloidene meget uenige om saker, men hør- inne på tinget er de HELT enige i ALLE saker- da det e r KARTELLET som bestemmer dagsordenen IKKE VI. Ser dere?

  Det norske folk stemmer på en ILLUSJON, det finnes ikke fnugg av noe demokrati. Men det er hva de vil innbille oss, slik at vi skal tro på løgnen. Kartellet ble startet den 7 mai 1969, samme dag som de opprettet europabevegelsens stortingsgruppe inne på tinget. I dag mars 2017 er 144 av 169 med på bedraget mot folket. Så bare glem demokratiet, det finns ikke!

  Fordi CIH talte varmt for innføring av euro i Norge (1995), og sparket flere av sine "nei til eu menn", så viser dette oss at han bare trikser og fixer. Hagen er redd for at folket skal huske hva han har sagt, og fordi en klar holdning til EU kan svekke Frp med hensyn til valget neste år, så avstår han å si hva han mener denne gangen. I 1994 sa Hagen Ja til EU og tapte mye på det. Her kan du kort fortalt lese om FrP er noe som ønsker å ivareta nordmenns og Norges interesser.

  Forskjellen fra 94 blir bare at Frp ikke tør å si JA til EU denne gangen, men bare vise at dem stemmer ja i stedet.
  Hagen er klar over at hvis han sier JA til EU, så vil ingen "NEI til EU folk" stemme på FrP. Slik henger det sammen. På denne måten kan Frp og Hagen høste stemmer i "begge leire." Dette må Ola og Kari være seg bevisst. Dette er det store problemet for velgene å finne ut av den dagen de skal stemme. Hvem er NEI til EU parti? Altså et parti som har programfestet at de er imot EU!

  Høyre er det ingen tvil om, det er et JA parti, likeså AP- og Venstre . SV er også usikkert- så her kan det fort bli tja?

  Men nå er all tvil feiet til side, da det er kartellet som bestemmer, ergo kan du bare glemme disse floskelene på tinget. De lyver.

  Finnes der et eneste partiet i Norge som står på Norges Grunnlov og vil gi folket makten, ved innføringen av et (DD) Direktedemokrati etter modell fra Sveits?

  Kystpartiet var det eneste parti på Stortinget som hadde programfestet at dem var imot EU. Men nå er ikke KP på tinget lenger. Men Bastesen er i dag leder av KP, Tromsø.

  Og de rød-grønne er for EU medlemskap. Derfor er de uaktuelle å stemme på hvis du er imot EU. Når man nå ser Brexit i England, så blir man glad, de melder seg nå ut. Og det betyr at russeunionen EU blir historie.

  Hvis folket skal kunne påvirke valgresultatene positivt ut ifra et NEI standpunkt, bør man bli klar over effekten ved å la være å stemme eller å stemme på dem som støtter opp om Nasjonens interesser, dvs Folkesuverentiteten- og ikke stortinget.

  Her er flere gode eksempler

  Signer gjesteboken

  http://BmOnline.no

  Design: Bjørgulf©Mortensen
  Gjengivelse kun tillatt ved henvisning til kilden, øvrig bruk ved henvendelse til BMO.

  Lov om opphavsrett
  Oppdatert 24 mars 2017