BmOnline Norge

Les mer om :

 • krigen

  Norges grunnlov:

  Straffeloven:
 • § 83

  Folkeaksjonen mot Eu- m.

   

 • Diskusjons- forum.

 • Send din e-post til BmOnline om meninger i innv.politikken.
 • Alle henvendelser blir behandlet seriøst. Du kan selv velge om du vil være anonym. Saklig kritikk kommer på trykk.
 • Hovedsiden

  Regjeringen bidrar selv til riksrett

  Statsministeren lyver

  Utlendingeloven

  A.Struksnes, do you belive in GOD? Tror du på GUD?

  Synnøve F Taftø

  Krigshistorie

  Read grandys sad story
  UDI asyl

  Google debatt

  Aftenposten

  Agderavisen
  Norge i dag
  KSN
  VOL nettavis
  Avisa Dagen

  Sjekk IP-en din


  Fotosafari


  KRIPOS
  Narkotika
  Narkopetter
  Operasjon Advent
  Erik tok overdose

  Trontalen KP


  nrK lisensen
  Kjøp Piratkort
  Tantec

  Mobbing på jobben, Bondevik?

  Grunnleggende
  lærersetning
  i politikken

  Korrupte EU

  Senterpartiet A E Lahnsetin


  SoS R og Quisling

  Erna Solberg H tre forslag til endring i Grunnlovens §93

  Virusbeskytter

  Innvandrere får alt dem trenger, det gjør ikke Ola og Kari.

  Kjøp deg radarvarsler og politiradio, ikke la staten stjele fra deg.


  Erik Knoll  Klikk på maja.

  For mange i UP
  leker politi


  Æresdrap

  Drammen SV

  Helsekøene

  If I saw you in heaven

  SYNET i Stavanger 1916

  Full støtte fra politiet

  SS-massakrer

  Sluttangrep på Grunnloven

  Underets tid er ikke forbi i Norges Bank

  Krim i Norge

  NRK lot seg bruke av Hitler i 1940

  General C G Fleischer gjorde det -jagde nazi-pakket ut av Narvik.

  Valgjuks og NRKs valgskole

  23.10.96 føk Gro ut- det skulle vært 17.mai.

 • VALGFLESK 2019


  Nå er det atter et år hvor NRK, TV2 og samtlige aviser hiver seg over "TEATERET" som de har fått klekkelig betalt for å være med på hver gang et stortingsvalg skal avholdes. Det er nå 80 år siden statskuppet ble utført, hvor MEDIA fortsatt lyver glatt til ALLE velgerne i Norge om disse meget alvorlige forhold. For det første er stortingsperioden hvert 3. år like løgnaktig.

  Dette er meget alvorlige brudd på både tillitt og lojalitet om hva de presenterer både i krigkastede nyheter og via dagens presse. Her følger en rekke med eks på falske nyheter. Merk hvilke forhold media setter fokus på for å LURE velgerne til å tro at de har et valg innenfor venstre-høyreaksen i forkant av stortingsvalgene uten at det finnes hold i dette, dvs løgn og bedrag.

  Slike bedrag har vært utført slavisk fra NRK og også TV2, hvor avisene får betalt enorme pengesummer for å lyve til folket. Dette er så graverende alvorlig at noen må ta tak i dette.

  Bedraget går i korthet ut på å kjøre "sikrus valgflesk" for å dekke over det faktum at Norge ikke har noe demokrati. Aldri hatt det siden statskuppet 10. januar 1940. Major Langeland skrev det i sin bok- Dømmer ikke. Min far var i Oslo politiet i 1945 og så- ja, oppdaget det samme. Bandittene kom hjem til Norge på Vippetangen i Oslo 31. mai 1945. Fhv stm Johan Nygaardsvold & Co.

  Hele banden som er med på dette spiller og gambler med våre verdier og gir blanke katta i våre menneskerettigheter. De bryr seg kun om sin egen renominasjon på tinget. Det er det hele. Videre er de MEGET interessert i pengene våre- og det har dere helt sikkert oppgaget ved de skyhøye fartsbøtene og ellers straffetiltak mot eget folk som mangler sidestykke ellers i verden.

  Skatter og avgifter, bomringer og bensinpriser overgår all fantasi. Og folket lar seg bedra- ser dere. Et super korrupt politi og like korrupt Forsvar, storting og Regjering. Som arbeider imot sitt eget folk. Dette er sannheten om dagens løgnhalser.

  Og sannheten mine venner- det er at dette blir værre og værre for hvert eneste år nå- og nå er det snart bom stopp.  Her ser dere et prakt eks på hvordan de gjør det. Hele denne saken over her skaper et inntrykk av at Trond Giske er et problem- og derved skyves det egentlige problemet helt bort, nemlig at dette er tull og tøys.

  Ser dere spillet nå i det negative rom? Ser dere hvordan de liksom får AP til å dale ned i skjul, mens vi skal lures til å tro at de andre er mye bedre og har større troverdighet?

  Sannheten er vond å ta inn over seg- fordi INGEN av dem er troverdige. De lyver så mye at VELGERNE nekter å tro at dette er sant. Men hør- dere som tviler- det er MYE værre enn dette.

  Bare tenk over alle sakene som har passert i alle forhold som gjelder Norsk suverenitet? Hvor er VÅR makt og ÆRE? Jo, den er i rævlomma på banditter- det er sannheten- og nå har dere som har lest dette fått innblikk i noe som dere ALDRI før kunne tenke dere var tilfellet. Men slik er det fatt i Norge- som er VERDENS VERSTE land å bo i for oss, men det beste for landssvikere og massemordere. Vart du skræmt no?

  Ser dere hva de har gjort imot Land og Folk?

  Nå er det på tide at det blir bom stopp for disse løgnhalsene og bedragerne. Libya krigen- Jugoslavia-krigen- hele 8 kriger har Norge deltatt i siden 1990. Nr 2 på verstinglisten i Verden- ser dere?

  Bort med H, Bort med V, Bort med AP, Bort med FrP, Bort med Krf, Bort med SP og Bort med SV. Klumsete bedragere er hva de er.

  Merk dere nøye hva NRK skriver i txt tv mld over her, nemlig 20,1 prosent oppslutning i det norske folket. Tror dere på den løgnen? Sannheten er at det er kun globalistene som slutter opp om dette- og da blir prosenten bare 2 prosent, skjønner dere. Våkn Opp!!

  Folket i Norge har ALDRI støttet opp om AP- målingene som kun er juks og bedrag! Der har dere det!


  BmOnline

  Bjørgulf Mortensen

  Signer gjesteboken

  Trodde dere NRK var til å stole på?

  Kjemp for alt hva du har kjært, dø om så det gjelder...

  Design: Bjørgulf©Mortensen
  Gjengivelse kun tillatt ved henvisning til kilden, øvrig bruk ved henvendelse til BMO.

  Lov om opphavsrett
  http://www.bmonline.no

   

  E-post: bmonline at bmonline.no
  Når skal normenn sette foten ned for hvor mange ganger NRK og lystløgnerne på tinget skal bruke det norske flagg som toalettpapir, slik de har gjort med vårt kjære frihetsbrev, Norges Grunnlov?

  BmOnlines debattforum