Dokumentoversikten


BmOnline

NARKO TRAFIKKENS BAKMENN!

Nordmenn -foren dere!!

[IMAGE]Kjemp for alt som du har kjært dø om så det gjelder...


Avisene er ikke så medelsomme i dag!
(Fortiede sannheter i dag)
Denne er sakset fra Norlands Framtid 30.10.85.

Narko-topper tatt i Pakistan

Islamabad (NTBs medarbeider Arild M Jonassen): Politiet i den pakistanske byen Rawalpindi arresterte mandag tre toppsjefer i Norges hittil største heroinliga, en liga som også har levert narkotika til en rekke andre land. Arrestasjonen skjedde etter direkte ordre fra Pakistans president, general Zia ul-Haq og kan resultere i mange flere arrestasjoner både i inn og ut-land.
Overfor NTB blir det poengtert at denne politiaksjonen vil føre til det reneste jordsjelv blant internasjonale narkotikaligaer, som ikke lenger vil kunne føle Pakistan som noe trygt fristed der de kan bruke sine blodpenger.
To av de arresterte, assisterende visebanksjef Tabir M. Butt i Habib Bank i Rawalpindi og Sunavar Bobby Rhusein (39) ble ettersøkt av norsk politi gjennom interpol allerede i januar. Fire kurerer og mottakere er i Norge dømt til fra 10 til 18 års fengsel. Men pakistans politi valgte også å arrestere en enda høyere sjef i Habib Bank i Rawalpindi, Hammid Assan (41).
Allerede i august 1984 ble kureren Mohammed Qureshi dømt til 10 års fengsel for smugling av 3,5 kilo heroin. I juni i år ble en kurer og to pakistanske mottakere i samme liga dømt til fra 11 til 13 års fengsel for innføring av to kilo heroin.Vi har i første omgang tatt utgangspunkt i de to rettsakene i Norge, der det er blitt understreket at de tre som nå er er arrestert, er bakmenn for leveranser av 5,5 kilo heroin til Norge. Men vi har tro på at dette kan bli en langt større sak, og de tre vil utvisomt få livstids-straff hvis de blir funnet skyldig. De risikerer også inntil 30 piskeslag og inndragning av alt de eier, om de ikke kan gjøre rede for hvordan de har skaffet seg det, forteller etterforskningsleder, distriktspolitisjef Japet Noor i det føderale pakistanske politi til NTB.


Kommentar BmOnline:

30 piskeslag pr. gram hadde vært en mer ærlig straff for slike kriminelle. Vi ser at våre grenser i dag fortsatt oversvømmes av narkotika både med fly, båt og bil.
Justisminister Odd E. Dørum må bare stramme til, han er på rett vei!!! Gi hvert tollsted ved grenser og flyplasser de milder som må til for å ta ondet ved grensen (roten)! Når vi også vet at det er krefter i systemet som setter alt inn for å legalisere svineriet, da er det enda viktigere at Dørum bevilger penger i dag slik at vi kan få narkotikahunder i så stort monn at man kan være bekjent av arbeidet i tollen. Og hvis Justisministeren mener det han har sagt, så vil vi snart få oppleve at det ikke bare er tomme ord han farer med? Narkotika på alle fat?

  Leve et fritt Norge!

Les eller skriv i gjesteboken.

Debattforum BmOnline

[IMAGE]ERIK GJEMS-ONSTAD

Grunnlovens Vektere

English information, no way Norway, says grandy!


 

Se hva Arbeiderpartiregjeringen gjorde med Synnøve.


Design: BmOnline,16.11.1998


BmOnline dokumentoversikt
HMKongen av Norge.
Folkeaksjonen mot EU medlemskap
Den gamle gjesteboken på SOl, som ble slettet.
OSLO volden øker.
Kriminelle innvandrere, ut med dem!
SULITJELMA BERGVERK, en styrt nedleggelse.
Sosialistenes 10 bud om moral: RV,SV,AkP,AuF,AP, LO
AP har skapt enda større skille ved å særbehandle innvandrerne!!
Brevet til statsminister Gro H. Brundtland. Les det utrolige fattige svaret fra Gro!
[IMAGE]
Design: Bjørgulf Mortensen
Gjengivelse kun tillatt ved henvisning til kilden, øvrig bruk ved henvendelse til BMO.
Lov om opphavsrett
Copyright 19©98