BmOnline politiske forum

 

Alt for Norge

[IMAGE]

Narkomane er ikke voldelige??


Viser til omtale i «Tromsø» hvor de narkomane er omtalt som snille og meget ufarlige. Det henger liksom ikke på greip...husker jo meget godt tidigere politimester Per Marums 10 på topp liste på forsiden i samme avis i 93. Det var byens verstinger vi fikk presentert. Hyggelig var det å registrere politimesterens tiltak. Måtte flere politimestere gjøre det samme -så kunne man jo si at noen brydde seg om å beskytte de som ikke går på stoff. Forsiden på Tromsø var preget av 10 verstinger, men fjeset var sladdet. Det var skikkelige greier, bare det at jeg heller ville se langernes fjes i stedet og de feite storingan.

Nå er det jo blitt så steike sinnsykt at man snart må være kriminell for å få hjelp. Jack the ripper var sikkert også kjempesnill. Adolf Hitler må da være rene barnehageonkel -snill og grei? Alle kriminelle og mordere er sikkert snill og grei under kirurgens kniv? Ja, dere... snille på bestilling? Spør noen gamle om hva de synes? Spør i hvert fall ikke bukken og havresekken -de har skrekken! Al Ca Pone var også kjempesnill mot sin kone....Du store min.....overdose.....

Jeg husker meget godt alle de gangene disse "snille" individene ville knuse alt inventar på sosialkontorene. De som jobbet der var ikke enige i at disse var så snille, tvert om. Og hvordan kan disse ha bil registrert og kjøre rundt uten førerkort hver dag? Hva viser dette oss?

Politiets narkoarbeide kunne vært femdoblet med enkle midler. Bl. annet ved å få dispensasjon fra Arbeidsmiljøloven, som er de største "håndjern" som er påført vårt samfunn etter 1997.

Debattforum


Les eller skriv i gjesteboken.

Se hva Arbeiderpartiregjeringen gjorde med Synnøve.

Fedrelandet BmOnline,16.11.1998


BmOnline dokumentoversikt Einar Gerhardsen Kirgen nazisympatisør
BmOnline Arkiv.
Folkeaksjonen mot EU medlemskap
Den gamle gjesteboken på SOl, som ble slettet.
OSLO volden øker.
Kriminelle innvandrere, ut med dem!
SULITJELMA BERGVERK, en styrt nedleggelse.
Sosialistenes 10 bud om moral: RV,SV,AkP,AuF,AP, LO
AP har skapt enda større skille ved å særbehandle innvandrerne!!
Brevet til statsminister Gro H. Brundtland. Les det utrolige fattige svaret fra Gro!
[IMAGE]
Design: Bjørgulf Mortensen
Gjengivelse kun tillatt ved henvisning til kilden, øvrig bruk ved henvendelse til BMO.
Lov om opphavsrett