Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

RELEVANTE LENKER:

 • Lovdata

  Norges Grunnlov 1814:

 • § 1

 • § 112

  Straffeloven:

 • § 83

  Europabevegelsen's beretning 1969-70

  EU er konkurs.

  Independendt UK
  Liberalt nei til EU
  Nei til EU

  Makten deler neppe sine planer med utenforstående, og setter et "paranoya stempel" på sine motstandere, jfr Synnøve Taftø.

  Bastesen's trontale om Bilderbergerne på Stortinget

  Nationens eu-måling

  EØS forræderiet

 • Vi er alle sosialdemokrater

  Lesere - som har sett eller hørt påstanden tidligere – har rett. Boken til avdøde Einar Førde, Arbeiderpartiet, har den tittelen.

  LEGGER man sammen en del brikker i det politiske spillet gjennom mange år, er påstanden i overskriften helt riktig. MEN – vel å merke! – Arbeiderpartiet er slett ikke alene om å stå bak utviklingen mot det uføret vi alle er havnet i, og som nå har medført at alle kan skylde på alle. Også her i landet. (Hvis det skulle være til noen trøst).

  DERFOR mener jeg at flere journalister og redaktører har litt av en oppgave foran seg; nemlig å avsløre og beskrive i klartekst det som har foregått - også etter 2.verdenskrig.

  PER-ASLAK ERTRESVÅG er både journalist/redaktør/forfatter, og har bidratt med fakta. (Kanskje spesielt boken ”Makten bak makten”- en av bøkene i en imponerende trilogi). Men også de to andre bøkene avslører mye omkring den pågående globalisering.

  FOLKEOPPLYSNING er nødvendig i denne forvirringens tid, og mange har utført et stort og grundig arbeid med innholdet på sine Internett-sider. Jeg nevner bare eksempelvis disse: http://www.riksavisen.no - http://www.davidicke.HYPERLINK "http://www.davidicke.com/"com - http://www.endtime.net

  http://www.grunnlovens-vektere.com - http://www.bmonline.no

  http://www.nyhetsspeilet.no/author/hans - http://www.realityzone.com

  Med forskjellige innfallsvinkler dokumenteres også der ting som har skjedd – og som foregår: Nedbygging og undergraving av også nasjonalstaten Norge – samtidig med oppbyggingen av den GLOBALE STATEN. (MEN: Om denne Staten fargelegges politisk - rød, brun, blå, grønn eller svart – blir for oss borgere hipp som happ): Diktatur er diktatur – uansett.

  FRIHET - i størst mulig grad for det enkelte menneske – er nå hva som må på dagsorden. Ikke mer formynderi under lauget av alt for mange politikere og byråkrater. (Det nærmest vrimler jo nå av dem). Er situasjonen tragisk eller komisk – spør kanskje noen.

  TRAGIKOMISK – spør du meg. TRAGISK – fordi mange nærmest elsker det moderne slaveri som vi alle er havnet i. KOMISK – for vi betaler til og med skatt for å oppleve galskapen.

  OVERSTÅENDE er skrevet 8. mai – selveste frigjøringsdagen. Tankevekkende hos leserne?

  Thorbjørn Andersen.

  Halden.

   

  Merknader: Folkeaksjonen Mot EU-medlemsskap

  Ja, lystløgnerne har betalt pressen for ikke å fortelle om sine landsforræderi mot land og folk. Men jeg tror de nå har brent lyset i begge endene. Les pressestøtten- med forventninger om lojalitet. En aldri "så liten" korrupsjon?

  Bjørgulf Mortensen

  Leder FME

  Hovedsiden Europabevegelsen's beretning 1969-70 Verdensordenen

  Grunnlovens §§ 1, 112 og Straffelovens § 83

  Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

  Siden ble sist oppdatert 21. Mars 2004 13:03:35 PM http:/www./landsforræderi.no