Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

RELEVANTE LENKER:

 • Lovdata

  Norges Grunnlov 1814:

 • § 1

 • § 112

  Straffeloven:

 • § 83

  Europabevegelsen's beretning 1969-70

  EU er konkurs.

  Independendt UK
  Nrk -løgnene
  Nei til EU

  Makten deler neppe sine planer med utenforstående, og setter et "paranoya stempel" på sine motstandere, jfr Synnøve Taftø.

  Bastesen's trontale om Bilderbergerne på Stortinget

  Nationens eu-måling

  EØS forræderiet

 • Jan Petersen i det "gode selskap"
  Her er Bilderbergerne dokumentert i møter. Vår egen Høyreleder Jan Petersen er med. Man kan undre seg over at
  disse møtene i media blir omtalt som høyst vanlige kaffemøter, i den hensikt at alt og alle skal akseptere dette og som om det ikke var noe kriminelt ved dette?
  Men når slike individer tar plass i vårt innerste av styre og stell som er tuftet på åpenhet, det kalles som kjent demokrati. Hva skal vi da fortelle våre barn om disse dyktige politikerne som har regjert i hemmelighet, røvet våre rettigheter til de som har mer enn nok fra før? Verdens rikeste "fattiglemmer" får vi lyst å kalle de.

  Nå er det på høy tid å se nærmere på disse individene som skjuler seg inne på vårt Storting, som bare iveretar alt annet enn fedrelandets interesser. De har en gammel overtro som unnskyldning, kommunistene. De er jo eldre enn vår Grunnlov med den forskjell at dagens politikere vil fjerne vår Grunnlov, men ikke kommunistene? Dette er jo riv ruskende galt.

  Disse hemmelige møtene har foregått i mange år, stikk i strid med Norges Grunnlov, som ikke tillater noen i "Norges forsamling" å arbeide imot staten for å legge den under et fremmed (annet) herredømme. Det står også i Grunnloven at borgerne selv kan ta saken i egne hender, å gå til ytterligheter hvis rettsstaten blir truet i så vel som krig eller fred. Hvis ikke Bilderbergergruppen eller Europabevegelsens aktiviteter inne på Stortinget er en trussel mot rikets og statens sikkerhet, hva er det da?

   

  Folkeaksjonen Mot Eu-medlemskap

  Øyvind Aarsnes

  Bjørgulf Mortensen

  Lars Rønbeck

  Nrk lyver så det renner, derfor ikke betal lisensen!

  Hovedsiden Europabevegelsen's beretning 1969-70 Verdensordenen

  Grunnlovens §§ 1, 112 og Straffelovens § 83

  Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

  Siden ble sist oppdatert 06.okt. 2004 13:03:35 PM http:/www./landsforrĉderi.no