BmOnline politiske forum

 

Alt for Norge

[IMAGE]

EU -en velsignelse?


Nå er det igjen på tide å si noen ord om "EU-veldet". Selv om det ikke er så passende å gjøre det her kanskje, så er det så absolutt nasjonalt betinget -på sikt. Av den tungtveiende grunn tar jeg meg friheten å serverer noen paulie ord i så måte. Eu- suget -er suget om økonomisk utkomme på bekostning av overlevelses evnen.

Når vi i disse dager ser- at vår regjering mot sin vilje går inn for veterinæravtalen -da er det på tide å rope et varsku. De store økonomiske interessene tenker ikke på den "belgisk- blåe" kua, og alle anabole og steroid fylte kjøttberg- som er genmanipulerte og full av salmonella- hvor vi nærmest får i oss mer antibiotika enn en "knarkis" i løpet av uken?

Det er fryktinngytende å se at våre politikere ikke er et halmstrå lojal mot våre forfedre og kommende generasjoner -som da kanskje har fått skadet sine arveanlegg pga deres griskhet?
I mange generasjoner har norsk jordbruk møysommelig bygd opp kjente og sikre teknikker for et godt slutt-resultat. D.v.s. en giftfri produksjon til eksport og eget behov. Dette forsvinner i eu-suget.

Dette er så viktig at flere burde stoppe opp og tenke seg godt om. Nå ser en at eøs-avtalen som ble lurt inn i norges lov verk stadig får store konsekvenser. Det
er stadig mammons trelldom som er drivkraften i dette, hvor empati for mennesker stadig kommer i skyggen av pengesekken. Narkotikalovgivningen viser også oss at dette er en paralell pengesekk i å legge død omtanken for menneskeverdet. Stadig flere rammes av narkotika til en dyr pris, å miste livet!

Videre ser vi en enorm omlegging fra staten i å bøtelegge befolkningen i stedet for å avhjelpe dem. VI legges i nazi håndjern, hvor penger er det eneste botemiddel. Bare du betaler, så er alt i orden? Staten pålegger oss avgifter i bøtter og spann, og politiet skal stå på lur og ta folk, mobiltelefonbruk, sikkerhetsbelte gebyr osv.

Alt dette er eøs tilrettelegging, vi legges i kne for å presses inn i EU. Men det er folket i Norge som bestemmer. Ved valget (1994) sa folket NEI til unionen og dermed har politikerne bare en ting å gjøre, legge til side frimurernes ønsker og lytte til folket i dette landet. Noe de ikke har gjort etter WW2 krigen.

 

BmOnline

ForumLes eller skriv i gjesteboken.

Se hva Arbeiderpartiregjeringen gjorde med Synnøve.

Fedrelandet BmOnline,16.11.1998


BmOnline dokumentoversikt
BmOnline Arkiv.
Folkeaksjonen mot EU medlemskap
Den gamle gjesteboken på SOl, som ble slettet.
OSLO volden øker.
Kriminelle innvandrere, ut med dem!
SULITJELMA BERGVERK, en styrt nedleggelse.
Sosialistenes 10 bud om moral: RV,SV,AkP,AuF,AP, LO
AP har skapt enda større skille ved å særbehandle innvandrerne!!
Brevet til statsminister Gro H. Brundtland. Les det utrolige fattige svaret fra Gro!
[IMAGE]
Design: Bjørgulf Mortensen
Gjengivelse kun tillatt ved henvisning til kilden, øvrig bruk ved henvendelse til BMO.
Lov om opphavsrett