BmOnline Norge

Les mer om :

 • krigen

  Norges grunnlov:

 • § 1

 • § 112

  Straffeloven:

 • § 83

  Folkeaksjonen mot Eu- m.

   

 • Diskusjons- forum.

 • Send din e-post til BmOnline om meninger i innv.politikken.
 • Alle henvendelser blir behandlet seriøst. Du kan selv velge om du vil være anonym. Saklig kritikk kommer på trykk.
 • Hovedsiden

  Regjeringen bidrar selv til riksrett

  Statsministeren lyver

  Utlendingeloven

  A.Struksnes, do you belive in GOD? Tror du på GUD?

  Synnøve F Taftø

  Krigshistorie

  Read grandys sad story
  UDI asyl

  Google debatt

  Aftenposten

  Agderavisen
  Norge i dag
  KSN
  VOL nettavis
  Avisa Dagen

  Sjekk IP-en din


  Fotosafari


  KRIPOS
  Narkotika
  Narkopetter
  Operasjon Advent
  Erik tok overdose

  Trontalen KP


  nrK lisensen
  Kjøp Piratkort
  Tantec

  Mobbing på jobben, Bondevik?

  Grunnleggende
  lærersetning
  i politikken

  Korrupte EU

  Senterpartiet A E Lahnsetin


  SoS R og Quisling

  Erna Solberg H tre forslag til endring i Grunnlovens §93

  F-PROT virus

  Trial versj F-prot 30 dg.

  Virusbeskytter

  Innvandrere får alt dem trenger, det gjør ikke Ola og Kari.

  Kjøp deg radarvarsler og politiradio, ikke la staten stjele fra deg.


  Erik Knoll



  Klikk på maja.

  For mange i UP
  leker politi


  Æresdrap

  Drammen SV

  Helsekøene

  If I saw you in heaven

  SYNET i Stavanger 1916

  Full støtte fra politiet

  SS-massakrer

  Sluttangrep på Grunnloven

  Underets tid er ikke forbi i Norges Bank

  Krim i Norge

   

 • Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

  Her kan dere lese hva WIKIP mener om FME. De har heller ikke til hensikt å vise hva som er sannheten. De er så "ærekjære" at til og med lystløgnerne i Monitor blir tatt som et slags vitnesbyrd. Det kan jeg skrive under på. Jeg ble nemlig hengt ut på denne nazisiden til monitor- som er nazi-avisen til SV. De hengte meg ut blandt Boot boys. Tror du de var raske til å få fjernet navnet mitt etter at Datatilsynet kom på banen? Noe mer useriøst som monitor skal du lete lenge etter.
  Det er faktisk ikke morro å se hvor gale WP er til å tilegne organisasjoner meninger de aldri har hevdet å ha. FME betegnes å være en antisemittisk gruppering via denne siden (monitor) ser dere. Det er forsmedelig. Men merk dere dette venner, der nevnes ikke med et eneste ord at vi hevder at Einar Gerhardsen slapp nazidømte inn i sin regjering i 1946. Hva kalles det? Hvorfor har ikke Wikipedia gøts til å fortelle den virkelige sannheten i stedet for å lyve? De forsøker nemlig å plasserer FME i den samme kategorien som nazi-elskere, noe som skal vise seg å bli en giftig overdose mot Wikipedias seriøse informasjon. De skyter seg ikke bare i foten, men litt lenger opp. Det samme gjelder monitor, en gjeng med lystløgnere- akkurat som SV er bekjent av. Man kan nemlig lure på hvem det er som redigerer WP??

  Videre har ikke jesuitter noe med jøder å gjøre- men det har ikke WP- encyklopedi tenkt å fortelle? De er nemlig pavens soldater, og i ordboken står det hva Jesuittene er. Jødene fins det mange eksempler av, akkurat som bombemuslimer. Så vi har så absolutt ingen motforestilling til jødene generelt, akkurat som med innvandrere på generelt grunnlag. At det var jøder med på å gjøre et statskupp i Norge, viser bare hvor ille det var. Våre grunnlovsfedre visste nøyaktig hvilke skumle krefter som var i sving (romerriket), derfor hadde vi jesuittparagrafen- som var innført for å forhindre at disse blodiglene kom inn i landet for å innføre sitt pengeågerentesystem. DU ser jo at vår økonomi er helt ut av styring. Det kryr av katolikker i staten. Det er uholdbart for oss nordmenn. Derfor er det vi vil kaste disse ut, ganske forståelig da vi også vil ha tilbake vannkraften og strømmen som før, 5 øre Kilowatt/t.

  Derfor er det meget viktig at denne informasjonen når ut til folket i Norge.

  Hva er en jesuitt? I ordboken står det at dette er mennesker som benytter tvilsomme metoder for å oppnå egen gunst, makt, posisjon. Altså dette er femtekonlonnen vi advarer imot, som har innført pavens pengeågerentesystem i vårt land, gjennom vår ytringsfrihet, som de nå nekter oss, jfr Mohammed Cartoons.

  Årsaken til at FME holder en knapp på Demokratene og andre, det kommer ganske enkelt av at de vil HOLDE på vår Grunnlov, og at de dermed også er imot det korrupte EU. Her er en liten lekse. Vi er for et selvstendig Norge, Grunnlovens § 1. Straffelovens § 83 sier klart ifra hva som er ulovlig.

  Så her beveger politikerne på JA til EU seg på meget tynn is.


  FME vil ikke nøle med å få samtlige stilt for RIKSRETT. Det burde WP være mye mer opptatt av å få frem om FME! Det ser vi som en av de viktigste oppgavene, nemlig å være Grunnlovens Vektere.

  WP- en "barnehage" full av overivrige populistiske 17-18 åringer som ikke har fått skjeggvekst ennå, men allerede fått et meget politisk korrekt trangsyn?

  Fra Wikipedia, den frie encyklopedi



  Folkeaksjonen mot EU-medlemskap er en organisasjon som arbeider mot norsk medlemskap i Den europeiske union, hovedsakelig på grunnlag av at de mener et norsk EU-medlemskap er klart ulovlig i følge grunnloven. Organisasjonen beskylder de som jobber aktivt for norsk EU-medlemskap for landsforræderi, og for å ha en femtekolonne på stortinget. På nettsidene sine presenteres en rekke konspirasjonsteorier, blant annet artikler der de skriver om det de oppfatter som frimurernes og katolikkenes grep om EU. Organisasjonen hevder også at Arbeiderpartiet har fått retningslinjene for sitt politiske arbeid fastlagt av Sions vises protokoller, som de omtaler som «en lærebok i hvordan man skal gå frem for å erobre all makt i verden, økonomisk så vel som militært». De ønsker å gjeninnføre den opprinnelige Grl. § 2, som utelukker jesuitter fra riket. Folkeaksjonen mot EU-medlemskap hevder at jøder og frimurere begikk statskupp i Norge i 1945, og at jødiske banker står bak en konspirasjon for å få verdensherredømme, som EU er et resultat av. Politisk står organisasjonen nær partier som Fedrelandspartiet, Kystpartiet, Demokratene og Kristent Samlingsparti. Organisasjonen antas å være liten og berøre relativt få personer. Sentrale personer inkluderer Lars Rønbeck (Demokratene) og Bjørgulf Mortensen (Fedrelandspartiet), foruten lederen Øyvind Aarsnes.

  Magasinet Monitor beskriver Folkeaksjonen mot EU-medlemskap som «en antisemittisk gruppering». [1]

  Folkeaksjonen har ingen forbindelse med Nei til EU.

  Referanser

  1. ^ Fjernet link til jødehat fra Magasinet Monitor


   



  BmOnline

  Bjørgulf Mortensen

  Signer gjesteboken


  Kjemp for alt hva du har kjært, dø om så det gjelder...

  Design: Bjørgulf©Mortensen
  Gjengivelse kun tillatt ved henvisning til kilden, øvrig bruk ved henvendelse til BMO.

  Lov om opphavsrett
  http://www.bmonline.no

   

  E-post: bmonline at bmonline.no