BmOnline Politiske Norge

 

Alt for Norge

[IMAGE]

Kjemp for alt som du har kjært dø om så det gjelder...

Til alle mine venner, vi fortjener det vi ikke har gjort ...for å elske vårt fedreland. På samme måte som vi elsker vår bedre halvdel. Hvis ikke er det begynnelsen på slutten. Å elske sitt fedreland er det motsatte av rasisme. Noen mennesker bruker rasiststemplet i den hensikt ..-å skremme gode nordmenn fra å tørre å si sin oppriktige mening om innvandringen og alle de negative sider ved det.

De som kommer hit og de som flørter med dette bruker alle midler for å tie ihjel motstanderne...vi nordmenn som bor her. De har skapt seg en levevei av å fortelle alle som ikke vil ha innvandrere hit at de er rasister. Noen klok argumentasjon eller logikk finnes det ikke fra de samme ildsjeler. Nylig har vi registrert at extremister langt til venstre har fremmet forslag om at vi ikke skal få lov til å heise flagget den 17.mai. Dette viser jo oss hvilken vei de fremmede går. Jugoslavia er et av landene i verden som eks.vis er arnested for krig, ufred og konflikter. Dette p.g.a. at mixing av kulturer og religioner til alle tider er prakket på Serberne. Nå ser vi at muslimene har startet bråket, og at Milosevic er blitt gjort til den store banditten. Media liker ikke å fortelle sannheten. Hvem var det som drepte i 1987? Hvor var Nato og alle de andre ekspertene da?

Årsaken til at det går "så bra" i Norge foreløpig er jo fordi vi er et snillt og hjertegodt folkeslag. Men mange nordmenn er altfor naive. Når skal disse få opp gluggene? Men den dagen vi oppdager at våre venner ikke er det de gir seg ut for -da smeller det også her. Men vi fortjener ikke å ta den freden som hersker i Norge i dag for gitt med den naive innvandringspolitikken som er blitt ført siden 1967. Dette gjorde dem jo i 1940 også...da stod dem med lua i hånden ..og det uten at så mye som en soldat var kampklar. Det brukne geværs taktikk -kalte Nygaardvolds regjering det, som var en ekte quisling og landssviker.. Nå er vi på samme tur...forsvaret er redusert til et lite bedehus. Og i dag har igjen våre naive og "blinde" politikere fremstått som varemerket "ALT FOR NORGE" hvor de i "blinde" er på god tur til å ødelegge vårt kjære fedreland. Her kan du lese om hvem vi kan takke for dette. Hvor kuppmakerne endret Grunnloven mot nordmenn. Tenk det for noen bedragere.

Her kan du lese om statskuppet. Kuppmakerne endret statsforfatningen, noe som er i strid med Grunnlovens ånd og prinsipper, § 112.

De fremmede som kommer hit prøver å gjøre vårt land om til det landet som de selv forlot. Det ser vi på den enorme byggingen av moskeer m.v. Ved ikke å leve som oss, med å påtvinge oss sin kultur seder og vaner.

Vi ønsker det ikke. Vi er heller aldri tatt med på råd. Dette skaper konflikter og det blir trangt ved vannhullet, akkurat som i Algerie, Jugoslavia og midtøsten.

Det er jo ikke noe spillenytt for oss. Tusenlappene og millionene flagrer, det er nettopp det de er ute etter. Men vi skal ha vårt syltetøy for oss selv -vi deler gjerne med andre men vi skal selv bestemme til hvem.
Alle vet (det gjorde Nansen også) at med vår økonomi kan vi hjelpe noen sjeler på denne jord. Men Norge kan ikke være et sosialkontor for alle kjeltringer som kommer hit i "fåreklær". Vi er nødt til å lære oss og forstå og se de problemer våre politikere kaster over oss ved å mixe fremmede kulturer. Det er ikke vårt valg, viser TV2s målinger på Holmgang. Hver gang er det 90% som er imot innvandringen. Og det bare på 30 minutter -hele 45000 innringere! Pussig nok tør mange nordmenn å si sin mening i hemmelige målinger jfr Holmgang på TV2. Fordi da er de anonyme! På grunn av at Sos Rasisme m.f. stempler nordmenn tør de ikke stå fram. Jeg tør!

Vi må unngå å havne i den samme fella som USA -hvor deres smeltedigel dreper et uskyldig menneske hvert femte minutt. Det er realitetene i USA.
Fridtjof Nansen hjalp mange flyktninger i verden. Han bidro faktisk til at ARMENERNE fikk seg eget fedreland -som de elsker i dag. Armenerne er Nansen evig takknemlig for det han gjorde og kranselegger hans grav hver eneste 17. mai for det.

Våre hundretalls politikere med ansvaret for innvandringen er en skam.
Vi har ikke fortjent dette og det vet Carl I Hagen og alle som er i FRP. FRP har sviktet velgerne sine, hvor FPU står på for fri innvandring. Dette bør da FRP bite seg merke i, og også fortelle velgerne sine. FpU fører sine velgere bak lyset, ved å gå inn for fri innvandring. FrP er egentlig enig med AP, så mitt gode råd, ikke stem p å noen av dem.

Det er en skam når vi ser våre eldre og hvor elendig de blir skjøttet i vårt land,-dette hadde de ikke tort å tro om sitt fedreland i 1940. Når vi vet at målinene på TV2 er 90 % i de Norske farvers favør er det et positivt tegn i all elendigheten.
Folkeavstemnigen om innvandringen må være like om hjørnet, gjett svaret?

Redningen for fedrelandet er å stemme ned Stortinget. De lyver deg opp i ansiktet. Bort med døm!!
Alle mennesker har en nedarvet trang til å søke etter sitt opphav. Ved å mixe folkeslag og kulturer vil dette "våre opphav" viskes ut. Det er jo det motsatte av det som menneskene ønsker. Alle vil ha sitt eget fedreland og kultur. Når alle har det kan vi leve i fred på jorden.

Med EU og det store verdensaltet -som er under oppseiling -er det begynnelsen på slutten. Her skal KGB bli det store verdenspoliti med godhjelp av Nato. Altså RUSSLAND for alle pengene! Dette handler bare om makt og penger...freden er et påskudd for å nå målet til verdensordenen. Verdensøkonomien skal sentraliseres gjennom den Trilaterale Kommisjon.
Like før EU avstemmningen i Norge den 28.nov 1994 kunne Per Borten fortelle at GRO H. BRUNDTLAND var medlem i den hemmelige organisasjonen Bilderbergergruppen. Han var også blitt spurt, men takket nei. G.H. Brundtland og de som gikk inn for EU ble anmeldt for landssvik, men statsadvokaten henla saken. Merk dere at EU er det nye DDR, med kun en forskjell, flere millioner av russefanger nå.

Det norske folket bør forfølge saken, få avsatt stortinget, som icenesatte dette helvetet på grunnlag av statskuppet i 1940, den 10. Januar..


Debattforum


Professor Harald Trefall


Les eller skriv i gjesteboken (Sign and read the guestbook, you are welcome!)

Se hva Arbeiderpartiregjeringen gjorde med Synnøve.

Fedrelandet BmOnline 16.11.1998


BmOnline dokumentoversikt
HMKongen av Norge.
Folkeaksjonen mot EU medlemskap
Den gamle gjesteboken på SOl, som ble slettet.
OSLO volden øker.
Kriminelle innvandrere, ut med dem!
SULITJELMA BERGVERK, en styrt nedleggelse.
Sosialistenes 10 bud om moral: RV,SV,AkP,AuF,AP, LO
AP har skapt enda større skille ved å særbehandle innvandrerne!!
Brevet til statsminister Gro H. Brundtland. Les det utrolige fattige svaret fra Gro!
[IMAGE]
Design: Bjørgulf Mortensen
Gjengivelse kun tillatt ved henvisning til kilden, øvrig bruk ved henvendelse til BMO.
Lov om opphavsrett