BmOnline Norge

Les mer om :

 • krigen

  Norges grunnlov:

  Straffeloven:
 • § 83

  Folkeaksjonen mot Eu- m.

   

 • Diskusjons- forum.

 • Send din e-post til BmOnline om meninger i innv.politikken.
 • Alle henvendelser blir behandlet seriøst. Du kan selv velge om du vil være anonym. Saklig kritikk kommer på trykk.
 • Hovedsiden

  Regjeringen bidrar selv til riksrett

  Statsministeren lyver

  Utlendingeloven

  A.Struksnes, do you belive in GOD? Tror du på GUD?

  Synnøve F Taftø

  Krigshistorie

  Read grandys sad story
  UDI asyl

  Google debatt

  Aftenposten

  Agderavisen
  Norge i dag
  KSN
  VOL nettavis
  Avisa Dagen

  Sjekk IP-en din


  Fotosafari


  KRIPOS
  Narkotika
  Narkopetter
  Operasjon Advent
  Erik tok overdose

  Trontalen KP


  nrK lisensen
  Kjøp Piratkort
  Tantec

  Mobbing på jobben, Bondevik?

  Grunnleggende
  lærersetning
  i politikken

  Korrupte EU

  Senterpartiet A E Lahnsetin


  SoS R og Quisling

  Erna Solberg H tre forslag til endring i Grunnlovens §93

  Virusbeskytter

  Innvandrere får alt dem trenger, det gjør ikke Ola og Kari.

  Kjøp deg radarvarsler og politiradio, ikke la staten stjele fra deg.


  Erik Knoll  Klikk på maja.

  For mange i UP
  leker politi


  Æresdrap

  Drammen SV

  Helsekøene

  If I saw you in heaven

  SYNET i Stavanger 1916

  Full støtte fra politiet

  SS-massakrer

  Sluttangrep på Grunnloven

  Underets tid er ikke forbi i Norges Bank

  Krim i Norge

  NRK lot seg bruke av Hitler i 1940

  General C G Fleischer gjorde det -jagde nazi-pakket ut av Narvik.

  Valgjuks og NRKs valgskole

  23.10.96 føk Gro ut- det skulle vært 17.mai.

 • Stay Behind


  Noen "lyse hoder" kokte suppe sammen etter krigen, med for øyet å ha en væpnet spesialhær utrustet og klar til kamp imot kommunistene. Det ble skrevet ned lister over alle kommunistene i Norge. Med dette maskerte de egentlig hva som egentlig foregikk, nemlig at det ikke var kommunister men gode nordmenn de jaktet på, som var anti kommunister- det er sannheten om KGB og massemord utført mot det norske folket i 74 år nå.

  Så dere ser- de fremhever at Kommunister er FY, bare for å illudere og villede alle om at de er imot Kommunister- mens de egentlig SLOSS imot oss, og for KGB.
  Vipps- der har dere det, helt gratis!

  Men så skal dere se- at dette skuespillet som noen av "gutta på skauen" var med på, ble gjort ved hjelp av CIA og M16 i England.

  Nå vet vi jo at Stalin var en slu djevel, som var den som stod bak opprettelsen av CIA- mot seg selv. Dette er Deception, spillet i det negative rom.

  Nå kan dere gjette dere til resten? ALT er snudd opp/ned når det gjelder deception og bedrag. Norge har ALDRI vært fritt og selvstendig.

  Men noen har skodd seg kraftig på å forræde sitt eget land og folk.

  VI Menn har skrevet om tildragelsen da dette topp hemmelige anlegget ble avslørt av politiet i 1978. Det ble funnet i skipsreder Hans Otto Meyers kjeller- hjemme på Skøyen- og omtales som en privat samling i Vi Menn, noe det selvsagt aldri har vært.

  Slik går det når purken er skurken. Du kan godt si at de skjøt seg selv denne dagen. Og det er akkurat resepten på galskapen som råder i Norge også i dag, de gjør det ennå. Politiet i Norge i dag e r ulovlig. Likeså regjeringen og storrtinget.  Det var ikke 20 våpen, men langt over 100 våpen.
  Dere ser- det er om å gjøre å bortforklare fadesen- nemlig at det er Meyers private samling. Nasjonal Samling smiler nok bredt nå :).

  Jeg fikk høre om dette for mange år siden, hysj. hysj var min spesialitet- Garnisonen i Sør-Varanger- GSV, hvor jeg vokste opp. Gutta "på skauen" var det første vi lærte oss.

  Omtale
  Den såkalte Meyer-saken var en av de store nyhetene her til lands i 1978. Etter at politiet avdekket storproduksjon av hjemmebrent på skipsrederen Hans Otto Meyers eiendom på Gjeterøya, ransaket de privatboligens hans på Skøyen i Oslo.

  Der fant de et hemmelig rom med inngang skjult i en bokhylle, samt en skjult bunker i kjelleren med våpen, utstyr og ammunisjon nok til å utstyre en liten hær: Maskingevær, bazookaer og et "uhyre avansert rakettgevær" - sistnevnte var forbudt ved Genevekonvensjonen. En undersøkelse på landstedet til Meyer viste at han hadde plassert 20 kanoner rundt omkring på Gjeterøya. Og som om det ikke var nok, fortalte kilder til Vi Menn at Meyer var i ferd med å anskaffe seg en ubåt, da han ble avslørt av politiet.

  Venner av Meyer beskrev våpeninteressen hans som "på grensen til fanatisk". Selv forklarte Meyer arsenalet sitt med at han var involvert i E-tjenesten, en påstand få satte noen lit til. Men så måtte myndighetene innrømme at Hans Otto Meyer faktisk hadde vært med i en "Stay Behind"-gruppe i ni år...

  Admin bemerker om at BOKEN Stay Behind ble utgitt av en hensikt, å slenge skitt om høyreekstremisme, mens det var venstre ekstremister som jobbet i Stay Behind. Og nå kan jeg avsløre at Ronald Bye som var AP mann- ikke hadde til hensikt å avsløre den egentlige sannheten om Stay Behind, men gi et inntrykk av at det var HØYRESIDEN som styrte den.

  Mens sannheten er stikk motsatt. Det var KGB alene, som styrte HELE Stay Behind og de ønsket å fjerne høyresiden eller enhver trussel mot KGB og kommunistene.- De så enhver demokratisk bevegelse som en FARE for diktaturet til Kreml og Arbeiderpartiet på Stortinget, pluss alle de andre som kalles V-H aksen- er løgnhalser. Husk at frimureriet ble skapt av Russerne.

  Så her kan dere lese til øyet blir stort og vått.
  Alt som er av media, samtlige aviser får altså 12 milliarder kroner pr år for å sove på jobben. Mens Nrk får 8 milliarder kroner for å gjøre det samme!

  INGEN sannhet på trykk med andre ord.

  Demokratiet som de snakker i boken Stay Behind, er kun svada fra A til Å i Lofoten! Alle som har pisset i brønnen vet at demokratiet er like fjernt som at Kongen aldri rømte fra Norge i 1940. Der har dere det, VIPPS- helt GRATIS!

  Halvsannheter er dagligdagse i nyhetsbildet her til lands.
  INGEN må lese i dagens historiebøker, fordi de er full av løgn. Mediehusene og historiegranskere er farvet av KGB hele veien.

  Wiki om Meyer

  Fra Wikipedia, den frie encyklopedi Hopp til navigering Hopp til søk Hans Otto Meyer Født 25. august 1925 Død 16. mai 2002 (76 år)

  Beskjeftigelse Forretningsdrivende Nasjonalitet Norge Hans Otto Meyer (født 25. august 1925, død 16. mai 2002) var en norsk skipsreder og etterretningsmann.[1]

  I november 1978 fikk politiet tips om en hemmelig spritfabrikk på Meyers eiendom på Gjeterøya mellom Helgeroa og Langesund. Etter avdekkingen av spritfabrikken bestemte politiet seg for å undersøke Hans Otto Meyers privatbolig i Oslo.

  I forbindelse med politietterforskningen ble det funnet en bunker med våpen, utstyr, ammunisjon nok til å utstyre mer enn hundre mann og et avansert radiosamband som hevet antennen opp igjennom pipen ved sending.

  Inngangen gjennom peisen var beskyttet av kameraer og en automatisk styrt maskinpistol.[2] Meyer hevdet at han oppbevarte våpnene som deltaker i en hemmelig beredskapsorganisasjon under Forsvarets etterretningstjeneste, at lageret var en operasjonsdump tilhørende Norges «Stay Behind»-hær.[3]

  I Stortinget benektet forsvarsministeren i første omgang at Meyer hadde tilknytning til etterretningstjenesten. Han måtte imidlertid senere korrigere svaret og bekreftet da at Meyer i sin tid hadde hatt tilknytning til beredskapsstyrken. Meyer startet og drev Mey-Air, et norsk flyselskap med base på Fornebu.

  BmOnline

  Bjørgulf Mortensen

  Signer gjesteboken


  Kjemp for alt hva du har kjært, dø om så det gjelder...

  Design: Bjørgulf©Mortensen
  Gjengivelse kun tillatt ved henvisning til kilden, øvrig bruk ved henvendelse til BMO.

  Lov om opphavsrett
  http://www.bmonline.no

   

  E-post: bmonline at bmonline.no
  Når skal normenn sette foten ned for hvor mange ganger NRK og lystløgnerne på tinget skal bruke det norske flagg som toalettpapir, slik de har gjort med vårt kjære frihetsbrev, Norges Grunnlov?

  BmOnlines debattforum