BmOnline politiske forum

 

Alt for Norge

[IMAGE] VATIKANET, jesuittene og paven's metoder Vær oppmerksom på at utenriksminister Jonas G Støre er en "jesuitt-påstrøer". han har gått i lære hos Jacques Delore.
J. Delore er katolikk og med i pavens jesuittorden. De reiser rundt i hele verden for å innføre sin sinnsyke roma-drøm, fortsatt. Derfor innfør jesuittparagrafen i Grunnloven i morgen!
I 1989 var den unge, dynamiske Jonas Gahr Støre plassert som rådgiver hos Gro Harlem Brundtland. Det var kjent at Finland, Sverige og Østerrike ønsket EU-medlemskap og jesuitten Jacques Delores holdt "hemmelige" møter med Gro og hennes rådgiver og fremmet en ide om at EFTA-landene samlet forhandlet fri bevegelse av varer, tjenester, personer og kapital i hele EU-EFTA-området. Prosessen fikk etterhvert navnet EØS. Men sannheten er at det bare er varer som har gått under fri flyt, ikke personer og valuta. Så dette er en tvangstrøye som Jonas G Støre finurlig og frekt har innført imot Norge.

Ytringsfriheten ivaretatt -BOMSKUDD FRA sosialistene på venstresiden?


AP/LO sosialistene vil rive ned det våre fedre brente for -vårt fedreland og konge!

HER kan dere lese hvor flott ytringsfriheten er ivaretatt!

Ser at "gråtekonene" står i kø etter at statsbudsjettet er i havn. Og av selveste AP får man servert det merkeligste når de er i opposisjon. Når kan vi eventuelt huske å ha sett eller hørt om at AP noen sinne har bidratt til såkalt ytringsfrihet? For det er akkurat det Grete Fossum, AP s kulturpolitiske talskvinne gråter over, når hun hevder at ytrings og -pressefriheten er truet fordi sentrumsergjeringen har redusert støtten fra 200 til 150 mill. kroner. Sannheten er jo at AP var bland dem som innførte pressestøtten den 7. mai 1969.
Europabevegelsens Stortingsgruppe ble dannet ved et konstituerende møte onsdag den 7. mai 1969 i stortingsbygningen. For at avisene skulle holde kjeft om denne Grunnlovsstridige gruppen inne på Stortinget, så ble de kjøpt og betalt av Stortinget. Så viktig og farlig var ytringsfriheten for de korrupte stortingspolitikerne, at de kjøpte pressen til taushet, og pressen lot seg kjøpe, slik at Grunnloven og nordmenn kunne bedras, uten at pressen mukket om dette meget alvorlige bruddet på demokratiske prinsipper. Dette er landssvik, og det kvalifiserer til RIKSRETT til EVIG TID! Det fins ikke noe som heter at forbrytelsen er foreldet. HVEM som helst kan reise RIKSRETT mot disse svikerne. De har forbrudt seg imot konstitusjonen, og da er det Straffelovens §83 som gjelder. Fengsel fra 8- 21 år.

Hvorfor har AP nå blitt så kåt på å hevde noe som de i årevis har vært med på å skjule? Disse landsforræderne må settes til ansvar for det gale de har gjort, ved å endre Grunnloven og det bak folkets rygg. Innført ulovlige avtaler som klart strider imot Grunnlovens § 1.

De som er voksen og skjønner denne APs taktikk for å kneble og voldta både folket og Grunnloven, har nå fått viten om hva de har gjort mot oss. Vil du sitte stille og godta det?
Det er nedfelt i Grunnloven at hvis den blir ignorert, trampet på, så kan folket ta saken i egne hender for at GRUNNLOVEN blir fulgt, og at bandittene får sin straff. VI er i vår fulle rett.


Dere kan bite dere merke i hva Gro H Brundtland gjorde i 1993. Da satt Jonas G.Støre, "fløtepusen" som Gros rådgiver. Han var blant annet involvert i å snekre den meget omstridte Eøs-avtalen- altså EU's lov-verk. Dette ble "tredd ned over" Ola og Karis hode i 1993 ca et år før Eu avstemningen. DU ser, trollet Gro skulle sikre seg. Hvis folket ikke stemte JA, så hadde hun allerede ved hjelp av globalisten Jonas G Støre fixet dette. Han er i dag utenriksminister. Som dere ser har Bilderbergerne og globalistene gjennomsyret hele vårt verktøy som var ment å ivareta vårt kongerike. Dette er ikke et redelig politisk arbeide, men juks og fanteri og en omgang med sannheten, triks med faktum. Eu's lovverk blir omhyggelig innført i Norge uten stortinget og folks vitende. For øvrig innførte Europabevegelsen's hemmelige stortingsgruppe pressestøtten til de store avisene. Hva kalles dette? Er ikke dette et hyggelig bevis på kjøpt og betalt? Ytringsfriheten gjelder bare så lenge dere ikke skriver om det ulovlige arbeidet som Europabevegelsen foretar seg inne på det norske Storting! Det er litt av en fallitterklæring fra korrupte stortingspolitikere? Norge ble kuppet i 1945 av penge sterke utlendinger. Her ser dere listen på landsforræderne i Europabevegelsen. Merk deg dette:
Disse grupperingene i hemmelighet benytter sitt eget varemerke, nazi-metoder imot folket. Det er nemlig quislingene som ble dømt i landssvikeroppgjøret som er årsaken. Hvem sin skyld dette er? Joda, de tapte krigen, og Einar Gerhardsen var mannen bak som frekt og freidig forhandlet frem en tosidig avtale med tyskerne og quislingene. Han måtte love å slippe tyskerne ut av Norge etter krigens slutt, og han måtte love å slippe quislingene ut av fengslene, så skulle han få statsministerposten i Norge. Etter 9 mnd var Einar Gerhardsen og benådet quislingene og gav dem topp jobber i departementene. Så i 1949 startet disse "ærlige" individene opp med hovedhensikten sin, nemlig å etablere Europabevegelsen i Norge for å innlemme Norge i EUROPA's forente stater, slik ADOLF HITLER drømte så søtt om. Dette er nå i ferd med å skje. MEN de lykkes ikke. EU går rett vest, takk og pris! Så nazistene har styrt og styrer fortsatt i Europa, men de lykkes ikke!! Dette til tross for skinnhellige jødehaterpartiet, SV og Kristin Halvorsen!

Her kan dere også se vatikanets arbeide bak kulissene for et Stor EU.

Her er nazi-eus opphav.

GRO_GATE Dette pdf-dokumentet viser hva AP har syslet med bak vår rygg. 1017 sider. Gro som hadde nei til atomvåpen button på jakkeslaget- solgte atomvåpen så det suste. Her må du ha sveisebriller på så du ikke blir miljøskadet av AP søppelet som kommer for en dag. Avlytting i stor stil fra Youngstorget. Styrt av AP og purken i fellesskap- med våre skattepenger.

Leve et fritt Norge! [IMAGE]


ERIK GJEMS-ONSTAD Krigshelt

Einar Gerhardsen stod på Grini og fortalte til fangene at han skulle gi krigsseilerne ære og erkjennelse for at Norge ble fritt. Historien har vist oss at han ikke holdt ord. Mange av krigsseilerne i handelsflåten sa etter krigen at hadde de visst dette, så hadde de heller kjempet på tyskernes side, fordi der ble de verdsatt. Dette er sannheten om våre krigsseilere.

Og når skal Bondevik betale et beløp tilsvarende det jødene fikk? Til våre krigsseilere og de familiene i Finnmark som led grusomt? Var det 450 millioner Bondevik? En skam for våre politikere som ikke bryr seg om andre enn sinnsyke terrorister mv.


Debattforumet


Les eller skriv i gjesteboken.

Se hva Arbeiderpartiregjeringen gjorde med Synnøve.

Fedrelandet BmOnline,16.11.1998


BmOnline dokumentoversikt
HMKongen av Norge.
Folkeaksjonen mot EU medlemskap
Den gamle gjesteboken på SOl, som ble slettet.
OSLO volden øker.
Kriminelle innvandrere, ut med dem!
SULITJELMA BERGVERK, en styrt nedleggelse.
Sosialistenes 10 bud om moral: RV,SV,AkP,AuF,AP, LO
AP har skapt enda større skille ved å særbehandle innvandrerne!!
Brevet til statsminister Gro H. Brundtland. Les det utrolige fattige svaret fra Gro!
[IMAGE]
Design: Bjørgulf Mortensen
Gjengivelse kun tillatt ved henvisning til kilden, øvrig bruk ved henvendelse til BMO.
Lov om opphavsrett